Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg élősködő vagyok?
a 10+7éves ha együtt megy, akkor simán mehetnek egyedül!
Ha sikerül is elhelyezkednem akkor nekem kell megoldanom a gyerekeket is mert a férjem nem segít benne. - Talán nem tőle van?
Akkor lennél élősködő, ha semmit nem csinálnál otthon a körömreszelésen és saját magad csinosításán kívül.
Nyilván a kézműveskedés mellett a te feladatod az otthon rendbentartása, takarítása, főzés, mossás, gyereknevelés.
Az ilyen kijelentést a férjemtől egy csattanós pofonnal jutalmaznám, és felajánlanám, hogy élősködjön itthon ő egy hétig, és mindjárt kiderül, hogy az ő munkája óvodai teadélután egy nő otthoni munkájához képest sokszor.
most akkor ne dolgozz, de így meg élősködő vagy
grat a párválasztáshoz!
Ezek a dumák. Unokatesóm élettársa is hasonlókra hivatkozva nem dolgozik 10 és 9 éves iskolás gyerek mellett, miközben ő megszakad a munkában. Direkt nevelte problémásnak mindkét gyereket, mert azokra több családi pótlék jár. A kislány szerencsére közben jó tanuló lett (papíron továbbra is valamilyen beteg), de a kis srác nagyon durván deviáns.
Korábban hugóm lebeszélte egyik kollégájával, hogy felveszik a nőt bolti eladónak, ha jelentkezik, de mindent elkövetett ellene az. Most pedig közmunkásokat keresnek, de ehhez sem füllik a foga.
Pár haverom is ugyanígy járt, akik csinos, fiatal de alacsonyabb rétegből (rosszabb képzettségű, munkakultúrájú, jellemű) származó csajt választottak. Akik kevésbé cicababa és fiatal, de iskolázott csajt választottak (pl. én is), ott nincsenek ilyen gondok (nincsen hülye gyerek, nő is megy 2 év után vissza dolgozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!