Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tanácsot. Van jövője ennek a házasságnak?
Hát hol is kezdjem... 6 éve vagyunk együtt a férjemmel, 1 éve házasok. Van egy 5 éves kisfiunk és egy 2 éves kislányunk.
A férjem 2 éve dolgozik külföldön, 3-4 hetente jár haza.
Eddig sem volt felhőtlen a kapcsolatunk.
Sokszor úgy érzem már nem szeretem, de van hogy azt érzem hogy nagyon szeretem.
Ha itthon van eltelik 1-2 nap és már alig várom hogy menjen vissza.
Ő elég hirtelen, sokszor megbánt.
Persze utána látom hogy megbánja mégsem kér bocsánatot.
Féltékenykedik, amivel az őrületbe kerget, mivel teljesen alaptalan.
Nem megyünk szinte sehova, bezzeg ő oda megy ahova akar.
Semmit nem lehet vele megbeszélni, azonnal megsértődik mindenen.
A másik probléma a szex...
Amióta megszületett a kislányom egyáltalán nem kívánom a szexet.
Nem tudom mi lehet ennek az oka, mert régen egyáltalán nem ilyen voltam...
Ő meg is monda hogy neki nem elég és ha nem változik a helyzet el fog válni.
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Sokszor tényleg elgondolkozom hogy jobb lenne nélküle.
De valahol még mindig szeretem, és ha belegondolok hogy más nővel van kiráz a hideg.
Mit csináljak?
Nem pontoztam le senkit!
Igen tudom hogy feleség vagyok, de ahogy az utolsó válaszíró is írta, amikor itthon van a férjem nem segít semmit, nagy nehezen elvisz bevásárolni de ennyi.
A gyerekekre 5 percet nem képes figyelni, ha olyanja van fogja magát elmegy ide-oda szóval a kisujját sem mozdítja semmiért.
Egész nap meg sem állok, és este meg elvárja hogy én kezdeményezzek...
És mint mondtam amikor meg tényleg van kedvem a szexhez akkor rendszerint olyat beszól, hogy totál elmegy a kedvem mindentől...
Beszéltünk már erről a dologról, csak az a baj, hogy nem érti meg mit érzek.
Csak az a fontos hogy neki jó legyen :-(
Terápiára szerinted elmenne?
1 vagy egy dőg
2 Nem érti,nem hiszi, hogy neked ezek igen is problémák és boldogtalan vagy ebben a kapcsolatban.
Nálunk is részben hasonló a helyzet. A gyerek születésével én rengeteg plusz feladatot kaptam az élettől, a férjem életritmusában pedig semmi sem változott. Igazából semmiről nem mondott le, nem vállalt kevesebbet, az elvárásai velem szemben ugyanazok maradtak, hiszen a gyerek csak gyerek. Tanulja meg, hogy nem körülötte forog a világ, így kizárt, hogy fáradtabb vagyok, mint korábban, hiszen a gyerek, az semmi. Tegyek úgy mindent, mint előtte, éjszaka ne keljek fel hozzá, stb. Nagyon sokat sírtam, néha már könyörögtem egy kis megértésért - jégcsap maradt. De én persze ezek ellenére legyek kis tüzes p.... 2 évig ment, majd totál depressziós lettem, árnyéka voltam önmagamnak, a gyerek pedig mint egy kis matrica ragadt rám (kisfiú, szerintem ő akart megmenteni).
Amikor megmondtam a páromnak, hogy vége, nem vett komolyan, azt gondolta, ha ezért szakítok, akkor egy éretlen, felelőtlen hülye vagyok, aki csak a rózsaszín tűzben boldog. 1 éve tart már a huzavona, nem akar elveszíteni, de én pedig már nem tudok rá felnézni.
Valószínű a te férjed is későn fog kapcsolni és akkor majd te leszel a hibás, hogy elszakítod a gyerekeiteket az apjuktól (sajna nálunk ez van és az, hogy mindenki azt szajkózza, hogy meg kell bocsájtani).
Az én férjemnek fogalma sincs arról mi az hogy a nap 24 órájában dolgozni.
Főzni, mosni, takarítani gyereket nevelni, virrasztani ha beteg vagy bármi baja van, vigyázni rájuk non stop, mi az hogy nem tudsz elmenni sehova, mert van 2 gyereked akinek mindig szüksége van rád, főleg amíg kicsik.
Ő akkor megy-jön amikor akar.
Nem tudom mit szólna ha azt mondanám egy reggel, hogy na akkor én most elmentem, egész napra tieid a gyerekek, majd jövök...
Gondolkoztam már rajta sokszor hogy megteszem, de nem tettem és nem is fogom.
És nem miatta mert megérdemelné, hanem a gyerekek miatt.
Tudom, olvasom, hogy vannak ilyen emberek.
De annyira fura, hogy egy párnak fontos dolgokban nem egyforma az érdeklődési kőre. Talán az jobb, hogy egy pár figyel a másik érdeklődési kőrére.
Mert még ha kötnél akkor abban is néha segítsen. Nem azért mert baromira érdekli hanem azért mert a férjed, felesége vagy.
Ha ennyire nyűg neki a gyerek akkor minek csinálta?
Pedig otthon hagyhatnád őket. Aki nem csinálta nem hiszi, hogy ez fárasztó. Pálya széléről könnyű beledumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!