Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Családi probléma.
Első feleségem sajnos 10éve meghalt egy balasetben, 8évig egyedül neveltem a kisfiamat. Két éve megismerkedtem a mostani párommal. A probléma az, hogy nehezményezi, hogy tartom a kapcsolatot a volt anyosomékkal.
Mig csak ketten voltunk a fiammal sokat segitettek, sokat vigyáztak a fiamra 2-éves kora óta az anyósomék. Jelenleg is viszem hozzájuk, kb. havonta egyszer, es ha olyan munka van akkor segítek nekik. Ez sem tetszik a páromnak, szerinte meg kellene szakítani velük a kapcsolatot, mert már mi vagyunk egy család. Már a szakítást fontolgatom, mert minden beszélgetésnek csak veszekedés a vége. Nekem a fiam a legfontossabb, és ezt nem érti meg. Mit tanácsoltok?
Nem voltam a gépnél, bocs.
A Kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy nem akarok, házasságot, tobb gyereket, akkor egyet értett, azóta ez a téma nem merült fel.
Találkozott már a nagyszülőkkel, az elején be is mutattam őt,azóta is talalkoztak már. Olyan semmilyen kapcsolatban vannak.
Most azon bukott ki ez a dolog ismét, hogy anyáknapjára elhozom a két mamát az ünnepségre, és a sok ide-oda autózás sok időt vesz igénybe, ő más programot akart. tervezni.
Egyáltalán nincs igaza a barátnődnek. És ha nem tudtok megegyezni rövid időn belül(vagyis nem tudja elfogadni), akkor szerintem nem érdemes folytatni. Ebben a szituációban csak a gyerek járhat rosszul.
"A kérdező miért nem válaszol arra a kérdésre, hogy a nő akivel együtt van tervez-e házasságot/gyereket?" A kommentelő miért nem olvas, mikor már 1 oldallal előtte leírta, hogy nem tervez?
"A Kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy nem akarok, házasságot, tobb gyereket, akkor egyet értett, azóta ez a téma nem merült fel. "
Akkor féltékeny.Belement,hogy ne legyen közös gyerek,így a tiédet akarja sajátjának.Ezért lenne könnyebb megszakítani a nagyszülőkel a kapcsolatot,nem emlékeztetné rá,hogy tulajdonképpen nem az ő gyereke.
A gyerek érdekei az elsők! Márpedig ők a nagyszülei, és ez így is marad! Egész egyszerűen önző az új párod, és ha nem tudja elfogadni, hogy ez a kötelék elszakíthatatlan, jobb, ha békében elváltok egymástól, ha minden beszélgetéseteknek vita a vége. A fiad a legfontosabb, ő az első, és ezt a nőnek meg kell értenie!
29N
Döntöttem, sajnos vége a kapcsolatunknak,elválnak az utjaink.
Már töbször kellett az életben nehéz döntést hoznom, most ismét volt egy, de szerintem jol döntöttem. Persze nehéz volt, meg a fiam sem érti, de majd talán megérti egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!