Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Családi probléma.

Figyelt kérdés

Első feleségem sajnos 10éve meghalt egy balasetben, 8évig egyedül neveltem a kisfiamat. Két éve megismerkedtem a mostani párommal. A probléma az, hogy nehezményezi, hogy tartom a kapcsolatot a volt anyosomékkal.

Mig csak ketten voltunk a fiammal sokat segitettek, sokat vigyáztak a fiamra 2-éves kora óta az anyósomék. Jelenleg is viszem hozzájuk, kb. havonta egyszer, es ha olyan munka van akkor segítek nekik. Ez sem tetszik a páromnak, szerinte meg kellene szakítani velük a kapcsolatot, mert már mi vagyunk egy család. Már a szakítást fontolgatom, mert minden beszélgetésnek csak veszekedés a vége. Nekem a fiam a legfontossabb, és ezt nem érti meg. Mit tanácsoltok?

2014. ápr. 30. 10:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
99%
Érdekes a barátnő hozzáállása. Hülyeség amit mond, a kisfiad mindig az unokájuk lesz, ha tetszik neki, ha nem. Neked van igazad.
2014. ápr. 30. 10:44
 2/37 anonim ***** válasza:
98%
Kérd meg a párod, hogy fogadja el, hogy te tartani fogod a kapcsolatot a volt anyósodékkal, márcsak a fiad érdekében is. a ezt nem tudja elfogadni, akkor szakíts vele. Ez nem normális gondolkodás a részéről. Féltékeny a jó kapcsolatra, ki akar sajátítani. Küldd el mihamarabb, keress egy normális nőt.
2014. ápr. 30. 10:46
 3/37 anonim ***** válasza:
96%

Én tuti a fiam érdekeit nézném. A fiadnak ők a nagyszülei és nincs senkinek sem joga, hogy elvegye tőle a nagyszülőket.

Én soha nem tennék ilyet a fiammal.

Amúgy meg, nő akad ezer is, de a fiad az igaz családod, és ezt te is tudod.

Nőként mondom: Ha egy nőnek kikötései vannak, akkor nem érdemes azzal a nővel tovább foglalkozni.

2014. ápr. 30. 10:47
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
egyértelműen neked van igazad... igaz én csak elváltam (10 éve) de első házasságomból van egy lányom... a volt anyósomékkal a mai napig nagyon jó a kapcsolatom... mai napig mintha a saját lányuk lennék úgy kezelnek, a jelenlegi férjemet is családtagnak tekintik! férjem is nagyon szereti őket (tegeződnek, mamának, papának hívja őket:) )és eszébe sem jut ilyet kérni tőlem, de nem is kérhetne senki sem... ha a barátnőd ezt nem érti meg, jobb ha más barátnő után nézel, mert nem teheted meg anyósodékkal, hogy miután a lányukat elveszítették egy buta liba miatt az unokájukat is elveszítsék...
2014. ápr. 30. 10:48
 5/37 anonim ***** válasza:
93%
Ne hagyd,hogy kisajátitson!
2014. ápr. 30. 10:49
 6/37 anonim ***** válasza:
97%
A párpdnak el kellene fogadni azt, hogy anyósodékkal tartod a kapcsolatot. A kisfiad az ő unokájuk és azon kivül segítettek neked, biztosan szeretnek titeket. Szerintem neked van igazad, egy normális nő ezt a helyzetet elfogadná.
2014. ápr. 30. 10:51
 7/37 anonim ***** válasza:
98%

Te jó ég! Azt kéri a nő, hogy a fiad soha ne lássa többé a nagyszüleit??

Később mi jöhet még? 10 év múlva eléd áll az asszony, hogy a fiadnak nincs többé helye a családban, mert nem az ő gyereke? Van neki gyerek, nem kell a másiké?? Dob ki a nőt sürgősen.

Megmondom miért: Az aki szereti a párja gyerekét, annak soha eszébe sem jutna ilyen, hogy elszakítsa azoktól akiket szeret.

2014. ápr. 30. 10:51
 8/37 anonim ***** válasza:
92%
Elgépeltem, bocsánat: párodnak
2014. ápr. 30. 10:52
 9/37 anonim ***** válasza:
95%
7-es válaszoló, ennél jobban meg sem lehetett volna fogalmazni, teljesen egyetértek veled
2014. ápr. 30. 10:53
 10/37 anonim ***** válasza:
97%
A fiadnak joga van a ver szerinti nagyszuleihez, rokonaihoz. A baratnodnek nincs joga ilyet kerni toled. Keress egy melegszivu teremtest a jegcsaphercegno helyett.
2014. ápr. 30. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!