Voltál már olyan helyzetben, ami reménytelennek tűnt, de végül vmi csoda folytán megoldódott a probléma, vagy elérted amit akartál?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 12:50
1/2 anonim válasza:
Volt. Megcsalt a párom (írtam neki egy sms-t, erre egy idegen nő hívott fel, hogy mit írogatok az "ő" pasijának), kb. ezzel egy időben elvesztettem a munkám, (ettől teljesen függetlenül) és a pénz hiánya miatt abba kellett hagynom az egyetemet. Meg nem oldódott magától, kerestem más munkát, az egyetemet egyenlőre buktam, jó sok idő után új kapcsolatom lett, de így 3 év elteltével is bőgni tudnék ha visszagondolok azokra az időszakokra. Most már nem biztos, hogy túl tudnám "élni" ha mindez újra egyszerre bekövetkezne, szerintem alkoholhoz nyúlnék, vagy ilyesmi.
2/2 /Anita_'94/ válasza:
Most, a hétvégén is volt ilyen. Az eddigi legnagyobb tétemet játszottam a tippmixen. 20000-et raktam fel többek közt a Manchester City-re és aki látta a meccset, el tudja képzelni, hogy mit éltem át a 90. percben, amikor még az ellenfél vezetett. Már lemondtam mindenről, aztán jött az egyenlítés, majd a győztes gól, én meg visítottam, mint egy malac. Még anyu is beszaladt, hogy mi történt. Jól ki volt akadva szegény, azt hitte valami bajom esett :D
Utána megmutattam a nyereményt és ő is felvísított :D
De többet nem rakok fel ennyit, ez nekem nem hiányzik mégegyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!