Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti támogatnátok a férjeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti támogatnátok a férjeteket ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves gyerekünk, mind a ketten dolgozunk. A férjem jó a szakmájában, én átlagos vagyok.

A cége felajánlotta, hogy elmehet Amerikába egy 4 hónapos továbbképzésre. Mindent fizetnek, viszont 4 hónapig nem kap fizetést és nem jöhet haza.

Az én fizetésem 160, az övé 480. Amíg ott lesz, túlórázni nem tudok a gyerek miatt, így az én jövedelmem nem nagyon lehet növelni. Hozzá kéne nyúlnunk a megtakarításunkhoz.

Mi a véleményetek?

2014. ápr. 29. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
57%
Támogatnám, hogyha azid alatt sem halnátok éhen. Képzi magát, gondolom nem véletlenül küldenék, utána biztosan előléptetik, illetve még jobban kinyílik számára a világ a munka szempontjából. 4 hónapba nem haltok bele, illetve ha úgyis nyáron lesz, menjetek utána pár hétre nyaralni.
2014. ápr. 29. 20:19
 62/65 anonim ***** válasza:
Kicsit furcsállom, hogy miért ne kapna fizetést addig...
2014. ápr. 29. 22:38
 63/65 Nádszálkisasszony ***** válasza:
57%
Támogatnám. Ez egy soha vissza nem térő lehetőség. Arról nem is beszélve, hogy csak 4 hónap.
2014. ápr. 29. 22:39
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia. nem olvastam el a többi hozzászólást hogy ne befolyásoljon. Az előbb megkérdeztem a férjem, ő a következőt mondta: amivel én is egyet értek.

Van-e tétje annak ha nem megy el a továbbképzésre? Tehát pl kirúgnák a munkahelyéről? Ha a válasz az hogy nem rúgnák ki, csak marad az a 480 ezer forintos fizetése ami eddig, akkor nála szóba sem jöhetne hogy elmenjen és itt hagyjon 4 hónapra. Úgy hogy nekünk gyerekünk sincs....

Szerintem az a fizetés amit most kap a férjed, kiemelkedően jó, szóval nem tudom hova akar több pénzt még ennél is....ha nem a munkahelye megléte múlik a dolgon, akkor igen is önző ha ott akar hagyni ennyi időre.

Na ezért nem kell karrieristához hozzámenni.

2014. ápr. 30. 00:33
 65/65 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy bàrmit vàlaszt, te tàmogatod. De ne dönts helyette!
2014. aug. 20. 16:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!