Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok a férjeteket ebben a helyzetben?
Van egy 3 éves gyerekünk, mind a ketten dolgozunk. A férjem jó a szakmájában, én átlagos vagyok.
A cége felajánlotta, hogy elmehet Amerikába egy 4 hónapos továbbképzésre. Mindent fizetnek, viszont 4 hónapig nem kap fizetést és nem jöhet haza.
Az én fizetésem 160, az övé 480. Amíg ott lesz, túlórázni nem tudok a gyerek miatt, így az én jövedelmem nem nagyon lehet növelni. Hozzá kéne nyúlnunk a megtakarításunkhoz.
Mi a véleményetek?
A cég nyilván úgy gondolja, hogy az ottani ellátás, lakhatás, maga a tanfolyam stb a fizetése.
Én főleg a nem anyagi dolgok miatt aggódok.

Igen, támogatnám!
4 hónap valóban sok, de gondold csak el, mennyi élményt, tapasztalatot szerezhetne, és a karrierje szempontjából sem mellékes. Skypeon tudtok beszélni minden nap, persze nem ugyanaz, de szerintem kibírható, főleg, hogy ennyi mindent nyer vele. Ha nem milliós összegben csökkenne a megtakarításotok, szerintem megéri. Beszéljétek át még egyszer, csináljatok pro és kontra listát.

Támogatnám, hiszen azzal, hogy képzik növekszik a tudása, többet ér.
És négy hónap rohadt gyorsan elszalad. Ki tudjátok bírni. Sok sikert.

Saját rossz tapasztalat miatt nem támogatnám a dolgot, persze ha akarna menni engedném, nem vagyok a rabszolgatartója ,hogy visszatartsam ,szabad ember oda megy és azt tesz amit szeretne.
Volt egy exem aki szintén kiment 6 hónapra Svájcba munkaügyben, engedtem persze.
Viszont sajnos úgy eltávolodtunk egymástól, hogy mikor hazajött csak a holmijait vitte már el.De ez csak az én történetem.

egyébként olyan nincs hogy nem kap fizetést. ez kiküldetésnek minősül, egyik exemet is kiküldték egy amcsi konferenciára ahol tanult, meg előadást is tartott 2.5 hétre, megkapta a fizetését + még napi kiküldetési díjat is, ahogy az jár a munka törvénykönyve szerint

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!