Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex alkoholista férj ihat hetente egyszer, vagy semmit sem?
Amikor letette, utana honapokig csak áscányvizet ivott ha a haverokkal találkozott, most 2 hónapja ismét legurit 2-3 sört, amit a pszichológusunk rendben talál, én viszont nem!
Kinek van igaza?
Azért egy kis megelőlegezett bizalom nem ártana meg szerintem ebben az esetben. Ha tudja tartani azt a pár sört, akkor felesleges a zérótolerancia. De félelmetes, hogy az itteni válaszolókra hagyatkozol, kik rendszeresen kevereik válaszba érzelmeiket, saját körülményeiket. Ne akard korlátozni, nyomorítani. Ha nem tudja tartani, majd visszatérünk a kérdésre.
Személyiségtől, körülményektől is nagyban függ, hogy ki mennyiben visszaeső. De nektek úgy is egyszerűbb az általánosítás, mert képtelen több szálat, egy árnyaltabb képet lekezelni az agyatok.
akkor egy drogos is simán belőheti magát heti 1×, az nam egáz...
ne legyél már ilyen bolond!
Miért #7, akkor mi a HELYES? Amit a nő mond? Na látjátok, ez a baj. Látni is kéne, nem csak nézni és buta közhelyeket puffogtatni és durva általánosításban élni életetek, meg ugyanezt elvárni és ráerőszakolni a környeztetekre.
A megelőlegezett bizalom csodákra képes, a hit a másikban, ezt mondom, még mindig. Ha valamivel, ezzel segíthet (a legtöbbet) a kérdező.
"Én ezt nem csinalom végig megint."
Két dolgot tehetsz.
1. Elfogadod, hogy felnőtt ember, tanult a múltból és tud uralkodni magán.
2. Kiszállsz.
Ezt neked kell eldöntened.
a környezetemben, akiknek alkohol problémájuk volt
1,- már nem élnek
2,- ugyanigy voltak, bementek elvonora, kijöttek, eltelt 1-2 év tisztán, majd heti egy sörözés, kocsmázás, ezt követö 1 éven belül ismét elvonon voltak, megint letették, megint elvono, végül feladták...sajnos, már nem élnek...pedig nekünk addig nagyon jol ment a business :-D lehetett az alkolistákra, kocsmatöltelékekre alapozni (hozzánk hordták a fizetésük nagy részét), de sajnos rövid idön belül kihalnak, ráadásul még a tartozásaikat sem rendezik elötte.
aki megelölegezett bizalomrol ir, az vagy maga is aktiv kocsmalátogato, vagy nincs a környezetében alkoholista..max. csak az utcában a Pista bácsi, akit néha az árokban lát..
"végre találtam egy olyan férfit aki tökéletes lenne, erre bumm."
- nem, te választottál magadnak egy alkoholistát
Esélyt sem akarok adni arra hogy visszaessen
- ez nem a te döntésed. A te döntésed az, hogy mellette maradsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!