Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a feleségemet a párterápiára?
Szóval a te hibád, hogy a szüleit szidtad és kb. ennyi. Akkor semmi összefüggés eközött, meg az ő félrelépése között, ugye?
Arra akarok kilyukadni, hogy nem ezért a kisebb veszekedés miatt lépett félre... Hogy valójában semmi komoly problémátok nem volt, az csak egy apróbb nézeteltérés. Stimmel?
És hogy szeretitek egymást, meg amúgy minden működött is, csak fene tudja miért leitta magát, és ez lett?
Miért itta le magát? Gyakran megesik ez?
Egyébként hány évesek vagytok?
Nem tudom te hogy vagy vele, meg te magad szoktál-e lerészegedni, de az biztos hogy én magam eleve azt nem tudnám elviselni, ha a párom gyakran leissza magát. Még úgy 25 max. 30 éves kor alatt néha-néha oké, mert fiatalság bolondság. De 30 fölött egy évi egyszeri berúgást is gyakorinak találnék, vagy kb. az lenne a tűréshatárom, nem tudom, szóval legyünk már észnél...
Az az 1-1 alkalom meg... ?! Ja, ha az ember nincs magánál, akkor abba rángatják bele mások, amibe csak akarják, ez van.
Hát ha a feleségednek van egy csöpp esze, akkor állítom, hogy már rég megfogadta magában azt is, hogy nem issza le magát lükeségből, nem hogy megcsaljon...
Nézd, én annak ellenére, hogy gusztustalan amit csinált, még mindig nem látom olyan súlyosnak és megoldhatatlannak a problémátokat. Nem a vitátok miatt tette, nem azért mert nem szeret, nem azért mert más kell neki, hanem egy béna szitu miatt. (Még mindig sokkal jobb, mintha az lenne, hogy valójában nem szeret, vagy nem vagy elég neki, hiányzik neki valami, vagy úgy viselkedsz vele, hogy más karjaiba menekül... Ha ez lenne, még úgy is, hogy nem gyakorlatilag nem lépett félre, csak agyban van máshol, hát akkor az már sokkal inkább megy a menthetetlen kapcsolat felé...) No azt nem mondom, hogy örülj, hogy megcsaltak, de azt igen, hogy örülj, hogy nem azért mert "kevés" lennél...!!!
Valahogy túl kell lépned rajta és elfelejtened!
Biztos, hogy az a párterápia kiszedi a fejedből azt, hogy látod magad előtt, ahogy mással van??
Szerintem nem... De ha te ettől megnyugodnál, hát akkor a feleséged belemehetne a kedvedért, hátha.
De tudod a szakember sem fogja tudni módosítani a múltat...
Inkább gondold azt, hogy nem most történt, hanem amikor még nem volt veled. De legjobb lenne, ha egyáltalán nem ez járna az agyadban.
Egyébként az nem zavar, hogy a kapcsolatotok előtt mással is volt? Vagy nem volt, te voltál neki az első? És te is neki? Ha volt mással, azt hogy tudtad megemészteni? És ha te is előtte mással, akkor ....érted...?!
Próbáld felfogni úgy, mint egy korábbi kapcsolatát...
Párterapeuta helyett meg inkább küldd el bőr- meg nőgyógyászhoz, hogy megvizsgálják, nem kapott-e el valamit. Továbbá hanyagold még egy ideig, az idő majd segít, büntesd úgy, hogy nem nyúlsz hozzá. De ne veszekedj vele. Aztán majd fog hiányozni, akkor majd meghódítod újra, mintha elölről kezdenétek mindent. Ha szeret, akkor türelmes lesz, és soha nem fog lüke lenni többet...
Ha meg újra megtörténik, akkor válj el, még mielőtt gyereketek születne...
De ha nagyon fafejű vagy, és sose fog kimenni a gondolat a fejedből, hogy mással volt, a párterápia sem fog segíteni, akkor meg válj el most. De szerintem kár lenne, mert úgy tűnik szeretitek egymást...
Meg még az jutott eszembe, hogy te is biztos úgy vagy, mint a legtöbb pasi. Hogy nálad is sokkal nagyobb bűn, az, ha a párod félrelép tevőlegesen, de közben téged szeret, és kisebb bűn, ha nem lép félre, de nem is szeret, viszont melletted van, de gondolatban más férfit képzel maga mellé...
Na a nők többsége fordítva gondolja. Sokkal rosszabb, ha velem van valaki, de egy másik nőre gondol... Épp ezért ez megbocsájthatatlan, helyrehozhatatlan, mert ha nem engem szeret, akkor hogy is?! Nagy bűn a félrelépés is, de mivel az legtöbbször tényleg inkább lükeség, botlás, megbocsájthatóbb, hisz én vagyok szeretve.
Kérdező! Fogd fel úgy, jó csaj a feleséged, hisz kellene másnak is, de mégis téged szeret, téged választott, nem győzött le az a fazon!
Nem kell párterápia, a csaj egy ri.banc, te meg bolond, amiért még vele vagy. Összeilletek.
A barátom azzal a lendülettel kidobott volna, ha megcsalom - bár eszem ágában sem lenne (a részegség NEM indok, megtette volna előbb-utóbb) ilyen undorítóan viselkedni vele.
Válást?
Ja szóval hogy mégsem szereted. Akkor nyilván. Főleg ha így kérdezed.
Amúgy igen, ha így állsz hozzá, akkor gyorsan válj el amíg nincs gyereketek! Vagy már van az is?
ő azért nem hajlandó párterápiára,mert úgy gondolja a te hibád ami történt és ő nem fog megalázkodni. te is azt hiszed h a te hibád. de tényleg a te hibád?
iszik,és részegen mással szexel.. itt vagy sokkal nagyobb gáz van amit már tényleg sehogyan sem tudott kompenzálni,vagy már rég félre akart menni és a veszekedés után úgy érezte eljött az ő ideje
hogy melyik azt neked kell tudnod,h milyen ember mi történt mostanában stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!