Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, ha csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha csak úgy úszhatnátok meg az utcára kerülést, hogy a feleség lefekszik valakivel?

Figyelt kérdés
Egy doku-realitiben láttam ilyet. A feleségnek ajánlottak egy éjszakát, rengeteg pénzért. Ti mit tennétek, ha hasonló helyzetbe kerülnétek? Tudom, nem reális, de ha mégis?
2014. ápr. 23. 18:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

#29,

'Amúgy megnézném ugyanezeknek a nőknek az ábrázatát, ha a férj dugna félre pénzért, vagy pl. fizetésemelésért azzal az "indokkal", hogy "Szívem! Csak érted tettem, meg a gyerekekért"!!'

Neked nincs gyereked, ugye?

És a kérdésre válaszolva, ha a férjem dugna félre azért, mert más lehetőség nincs, és hogy a gyerekeinknek legyen hol laknia meg legyen mit ennie, én nem hogy nem akadnék ki, hanem egyenesen büszke lennék rá. Gondolom nem fogod megérteni, mivel nincs gyereked.

2014. ápr. 25. 08:55
 32/43 anonim ***** válasza:

Kedves 30-as!

Az, amit és az, ahogy írsz...sajnos téged minősít. Ha olyan sötét vagy, hogy nem érted a LÉNYEGET...akkor szerintem, hagyjuk a "társalgást".

2014. ápr. 25. 09:24
 33/43 mustafa33 ***** válasza:

Lenullázásból úgy látszik 10-es mégsem hasonlít Kim Karashianhoz, értékei a bensőjében rejlenek.

Csakhogy kisanyám, ha én egy kilo banánt akarok az 1 euro 50 centemér, nem érdekel hogy a zöldséges Hemingwayt olvas-e vagy csak Kiskegydet.

Ugyanígy nem érdekes egy fizetett aktusnál hogy a szolgáltató milyen lelki értékekkel bír, csak a "dizájn" számít. Ilyen ez a romlott világ.

2014. ápr. 25. 10:40
 34/43 anonim ***** válasza:
Jaj ez annyira tipikus. Feltett a kérdező egy ELMÉLETI kérdést, nyilván mindenki tudja, hogy erre a valóságban vajmi kevés az esély, hogy megtörténjen, de ti már egyből k.rvázzátok a nőket, lenőtthajú tramplinak nevezitek és még a hüvelygombát is beleszövitek a történetbe. Szánalmas és elkeserítő, hogy ennyire semmi rugalmasságotok meg fantáziátok nincs, hogy egy kérdés erejéig elrugaszkodjatok a "valóságtól", hanem rosszindulatúan és minden humorézék nélkül rúgtok bele másokba. Mindezt egy elméleti síkon mozgó kérdésért. Gratulálok, szar lehet az élet ennyire besavanyodottan.
2014. ápr. 25. 11:18
 35/43 anonim ***** válasza:

Mustafa!

Szomorú, hogy neked fizetned kell azért, hogy egy nő szóba álljon veled! Ráadásul minél olcsóbbra hajtasz...így minőséget sem kaphatsz... Szar életed lehet. Magányos, csóró, beteg és ostoba. :(

2014. ápr. 25. 13:01
 36/43 anonim ***** válasza:

Betegek vagytok mindannyian!Kivéve 30-as! :)

Amúgy egyszerű a téma,gyerek nem gyerek,ha az embernek van büszkesége az akkor a sírig fogja elkísérni!Magyarán,ha választanom kéne hogy megbántsam a szerelmem vagy a jólét között akkor egyértelmű hogy a szerelem választanám(aki meg is érdemelné).Most 10 milla ide vagy oda,a boldogságot nem vehetsz a pénzedből,igaz lehet motort venni belőle ami már közel áll a dologhoz :) De amúgy sokan úgy látják ha a gyerekek miatt megtennék...nos azok lehet hogy gáz szülők,mert milyen szülő az aki hagyja hogy odáig eldurvuljon a helyzet hogy utcára kelljen menni?Nos olyan eset meg nem sok van akit tényleg fontos műtét miatt kell a jelzálog meg ilyenek(illetve van sok,de szerencsére azért nem átlag dolgokról beszélünk és nem is kívánom senkinek hogy át kelljen élnie).

2014. ápr. 25. 20:34
 37/43 mustafa33 ***** válasza:
70%-os, 10 milláról volt szó nem olcsó prostiról. Mivel nagyon is igényes vagyok, azért ajánlottam neked, de ha te ezért a leki értékeidet nyujtod, azt egy menetben lehetetlen értékelni, az alatt az idő alatt csak a külsőt lehet. De egy ilyen magas összegért igazi minőséget akarok kapni, nem egy lestrapált mama lekizését.
2014. ápr. 25. 20:56
 38/43 mustafa33 ***** válasza:
ja, 70%-os, és ha te 30 évesen "pár tíz millás öszegnél kezdenél gondolkozni" akkor te a nők között legaláb olyan kell legyél mint a kocsik között a Mercedes S. Hidd el egy tíz éves Skodaér nem adnak anyit.
2014. ápr. 25. 21:07
 39/43 anonim ***** válasza:

Ki az a barom aki 10 millát adna egy kis sexért? Manapság akinek van pénze az arra is zsugori hogy a melósokat meghívja egy kávéra nem hogy 10 millát csak úgy oda adni valakinek... :) Szóval ha bele megyünk elméleti síkon akkor ezt egy téves képzelt ember csinálhatna ilyet de az is romlott lelkű lenne az biztos.Ha Én gazdag lennék 10 millát max annak adnék akit szeretek,de nem várnék cserébe semmit,mert ugye tudjuk hogy a szeretetet nem lehet megvenni.

Valóvilágban:10 millából kimegyek az utcára és veszek vagy rendes prostikat(árulási joggal) vagy megelékszek egykét luxusprsotival akik még 100-ba belekerülnek(de ezért már tényleg nyújtani kell valamit)

2014. ápr. 25. 22:57
 40/43 anonim ***** válasza:

Hölgyeim!

Kicsit többet kellene diétázniuk, mert a jelentős túlsúlyuk miatt lesznek ilyen lázálmaik, hogy majd valaki szociális alapon ad 10milliókat a leharcolt nunikájukért...

Ébresztő!

10 millióért már megveszem az összes nőt egy körre az utcátokban, postással együtt!!

2014. ápr. 26. 05:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!