Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, ha csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha csak úgy úszhatnátok meg az utcára kerülést, hogy a feleség lefekszik valakivel?

Figyelt kérdés
Egy doku-realitiben láttam ilyet. A feleségnek ajánlottak egy éjszakát, rengeteg pénzért. Ti mit tennétek, ha hasonló helyzetbe kerülnétek? Tudom, nem reális, de ha mégis?
2014. ápr. 23. 18:41
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
32%

"Pár 10 millás összegnél kezdenék el egyáltalán filózni"

Röhög a májam!!!

2014. ápr. 23. 20:12
 12/43 A kérdező kommentje:
A filmben pont 10 milka volt az ajánlat. De majdnem ráment a házasság.
2014. ápr. 23. 20:13
 13/43 anonim ***** válasza:
79%
hmm mindenkinek van az a pénz,és ez igaz is.Vannak élet helyzetek, amikor valaki igenis rákényszerülhet áruba bocsássa a testét.Mondjuk ha a gyerekem élete múlna azon a gyógyitatására csak igy jönne össze az az x összeg egy pillanatig nem gondolkodnék rajta.és nem érdekelne mit szólna hozzá a férjem
2014. ápr. 23. 20:14
 14/43 A kérdező kommentje:
10 és 13, hogy ápolnátok a férjetek büszkeségét?
2014. ápr. 23. 20:20
 15/43 anonim ***** válasza:
95%
Élethelyzettől függ. Na meg ez pont olyan kérdés, amiben elméletben könnyű erkölcsösnek lenni. Imádom, szeretem a férjem, és már akkor undorodom magamtól, ha csak rágondolok más férfira, de ki tudja mit válaszolnék, ha mondjuk holnap elémállna egy férfi egy 10 milliós táskával a kezében és azt mondaná, hölgyem az öné, csak feküdjön le velem. Ha jómodban élünk és minden okés, akkor több mint valószínű, nem tenném tönkre a házasságomat egy kis potyapénzért, de ha mondjuk a gyerekeim létfenntartása a tét, akkor biztos belemennék.
2014. ápr. 23. 20:59
 16/43 anonim ***** válasza:
67%

Olyan nincs, hogy csak úgy úszhatjuk meg. Ha elméleti síkon maradok, ugyan mennyi lenne az a "rengeteg" pénz? Néhány millió? Annyit luxusprostinak sem fizetnek, nemhogy egy egyszerű nőnek.

Inkább behúznánk a nadrágszíjat, élnénk kenyéren és vízen, mintsem ilyenbe kezdjünk.

2014. ápr. 23. 21:34
 17/43 anonim ***** válasza:
96%

E egy nagyon nehéz kérdés, mert a jelenlegi élethelyzetemben azt mondom sosem mennek bele ilyenbe..

De

És ott van az a de, sosem érezhetjük át, azt a szituációt, amikor az ember kényszerhelyzetben van..

Példa... MelIk ember mondja azt, hogy ha nagyon éhes volna, akkor enne egy másik ember húsból, tehát melyik ember merné vállalni,mhgy belemenne a kannibalizmusba?

Szeribtem nagyon kevés, de ha az ember olyqn helyzetbe kerül, akkor megteszi ( lsd. az igaz történeten alapuló Életben maradtak című filmben)

Tehát ha a férjem tudna róla, és átbeszélnénk, akkor esteleg elképzelhetőnek tartom, de csak akkor ha gyerekeink is vannak, miattuk, de ez lenne a legeslegutolsó megoldás, plusz kétlem, hogy valaki valaha enyni pénzt ajánlana...(;-))

2014. ápr. 23. 21:41
 18/43 anonim ***** válasza:
12%
Jaj milyen szép,hogy a gyerekért bármit megtesztek,még egy félrekúrásra is gyerekkel takaróztok.:)))
2014. ápr. 23. 22:05
 19/43 anonim ***** válasza:
96%

Na, annyira tudtam, hogy megjelenik itt valami megkeseredett pasi és egy elméleti kérdésért lek.rvázza a nőket :D

És igen, egy anya gondolkozása a gyermek születésével megváltozik. Már a gyerekei érdekeit helyezi a sajátja elé. Ez nem takarózás. Egy lakás áráért, vagy autóért nem feküdnék le senkivel, de ha a gyerekemnek több millió forintos kezelés kéne külföldön, akkor valószínűleg belemennék. Nem vagyok hitelképes, egy darab lakásom van, ami nem ér annyit, hogy 10 millió összejöjjön, plusz albérletre is maradjon, megélhetésre stb.stb...Rokonaim nincsenek. De ez csupán egy elméleti kérdés, kár ezért (is) szidni a nőket, hogy milyen mocskosak :)

2014. ápr. 23. 22:26
 20/43 anonim ***** válasza:

Ha csak ketten lennénk a férjemmel, akkor(most legalábbis úgy gondolom) nincs az a pénz, amennyiért megtenném, inkább mennék a híd alá.

De ha gyerekünk is lenne, akkor gondolkodás nélkül belemennék, akár még néhány száz ezerért is (ami elég egy kis albérletre meg kaucióra), csak hogy a gyerekem ne kerüljön az utcára, vagy ne vegyék el tőlem. És ha a férjem ellenezné a dolgot, ha nem értené meg, hogy a gyerekem az első és hogy miatta teszem, akkor bizony azonnal repülne, és mélységesen szégyellném magam, hogy ilyen embernek szültem.

2014. ápr. 24. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!