Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósok! Nem utáljátok azt hogy a fiatokat papucsnak nézi a feleség?
Nem provokáció no de meg elégeltem a dolgokat, és jó pofát kell vágni mindenre mert a drága kis menyem föl húzza magát, és meg sértődik és még annyit sem látnám a fiamat amennyit eddig.
Külföldön laknak és ma érnek haza, de a kisasszony eldöntötte hogy az ő családjánál lesznek. Hozzám engem pedig még egy órára félórára sem szeretnének meglátogatni!
Nagyon aggasztó, tudom hogy a fiam a leghibásabb de egy normális kapcsolatban szerintem ez nem lehet vita téma!
Szerintem ugyan úgy szeretném várni a fiamat a mennyemet és az unokámat mint a menyem családja.
A kérdésért elnézést, hála istennek nem minden menny ilyen kisajátító de sajnos az enyém igen.
Nem így neveltem, itthon sem ezt látta, hogy a párom, az apja egy papucs volna.
Sőt a lányom sem csinálja azt az ő férjével.
Viszont a kis menyem túlságosan kapitány, és egyedül szeret dönteni.
Nem kell bemutatni a kis menyemet, ismerem már egy ideje.
Voltunk már együtt is bárhol, és eljátszotta ezt már más dolgokban. DE tanácsot várok! :)
Annyi, h a fiad nagyon oda lehet erte!
Es fel a p...csa megvonastol , ezert kepes hatat forditani a csaladjanak!
Ha gyereke szuletik es megis uj felesege lesz , nem a jelenlegi, akkor majd a gyereket tagadja meg az uj nö kedveert.
Szep kis jellem
Szerintem ők már együtt maradnak! Nagyobb dolgokon átmentek, de ezt nem szeretem.
Féltékeny mindenkire a leányka.
Volt hogy itt volt a fiam, az én laptopon facebookoztak, amikor a fiam elmentm úgy hagyta és láttam kiírva! KIHANGSÚLYOZOM NEM OLVASTAM BELE, DE KI KELLETT LÉPNEM ÉS oda volt írva hogy beszélgess a ku*váiddal vagy anyáddal.
Együtt várom őket hisz egy család de minimum hogy több hónap után az anyámhoz is elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!