Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósok! Nem utáljátok azt hogy a fiatokat papucsnak nézi a feleség?
Nem provokáció no de meg elégeltem a dolgokat, és jó pofát kell vágni mindenre mert a drága kis menyem föl húzza magát, és meg sértődik és még annyit sem látnám a fiamat amennyit eddig.
Külföldön laknak és ma érnek haza, de a kisasszony eldöntötte hogy az ő családjánál lesznek. Hozzám engem pedig még egy órára félórára sem szeretnének meglátogatni!
Nagyon aggasztó, tudom hogy a fiam a leghibásabb de egy normális kapcsolatban szerintem ez nem lehet vita téma!
Szerintem ugyan úgy szeretném várni a fiamat a mennyemet és az unokámat mint a menyem családja.
A kérdésért elnézést, hála istennek nem minden menny ilyen kisajátító de sajnos az enyém igen.
Sok a hulye sajnos kiir az ember egy kerdest es szetszedik a kerdest, kötekednek, en ahany kerdest kiirtam sosem kaptam erdemleges valaszt, mindig jött az ugratas, h ez kamu.
Van egy- ket falusi aki raer masokat ugratni, nekik csak a karó mellett sza..ás nem kamu
Nem is értem hogy tudsz így viselkedni. De ezzel csak magadat minősíted! :)
Majd szeretném látni a kérdést... :) Minden menny itt az oldalon rólam ír ki kérdést, ez izgalmasan hangzik...
Ha jön érdemleges választ annak köszönöm, és azt hozzá fűzném hogy volt olyan hogy a fiam ment dolgozni külföldre még akkor egyedül járt ki, na és azt mondta hogy ne mondjam már a párjának hogy innen indult stb
Beleolvastam a válaszokba, én nem láttam azokat a kérdéseket, amikre a válaszolók hivatkoznak, úgyhogy fogalmam sincs, kamu-e ez a kérdés.
Mindenesetre bár nem vagyok anyós, biztos rosszul esne anyaként, ha a külföldön élő gyerekem amikor hazalátogat, engem nem akarna látni.
Én biztos meglátogatnám a szüleimet ilyen helyzetben, még akkor is, ha a páromnak nem lenne jó a viszonya velük, maximum ha nem akarna, ő nem látogatna el velem hozzájuk, mondjuk addig ő maradna a saját családjánál.
Azt tudom tanácsolni, hogy ne a menyeden lovagolj, hanem a fiadat vedd elő, vele ülj le őszintén beszélgetni ezzel a témával kapcsolatban, vele kell ezt tisztáznod, mert hidd el, még ha tényleg annyira ellenséges is a menyed (mondjuk ha így is van, nem tudhatjuk, mi áll emögött, mik voltak az előzmények), ha a fiad látni akar téged, akkor meg tudná oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!