Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyósok! Nem utáljátok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósok! Nem utáljátok azt hogy a fiatokat papucsnak nézi a feleség?

Figyelt kérdés

Nem provokáció no de meg elégeltem a dolgokat, és jó pofát kell vágni mindenre mert a drága kis menyem föl húzza magát, és meg sértődik és még annyit sem látnám a fiamat amennyit eddig.

Külföldön laknak és ma érnek haza, de a kisasszony eldöntötte hogy az ő családjánál lesznek. Hozzám engem pedig még egy órára félórára sem szeretnének meglátogatni!

Nagyon aggasztó, tudom hogy a fiam a leghibásabb de egy normális kapcsolatban szerintem ez nem lehet vita téma!

Szerintem ugyan úgy szeretném várni a fiamat a mennyemet és az unokámat mint a menyem családja.

A kérdésért elnézést, hála istennek nem minden menny ilyen kisajátító de sajnos az enyém igen.

2014. ápr. 18. 16:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
60%

persze, persze, a 74-es....én is ezt mondanám te kamukirály.

amúgy a 25-ösnek igaza van....vizsgálódj magadban is kicsit, mert mindig kettőn áll a vásár.

2014. ápr. 18. 20:04
 32/34 anonim ***** válasza:
9%
Manapság a bunkó dögöket veszik el, ne okold magad,ez a divat! Nem vagy egyedül!:(
2014. ápr. 18. 21:34
 33/34 anonim ***** válasza:
64%
Lehet a fiad nem akar veled több időt tölteni, és az eddigi stílusos miatt ezen nem csodálkozom. Gondolom már intézkedsz, szervezkedsz, te akarod eldönteni mit csináljanak amíg itthon lesz...szánalmas. Engedd el a fiad, neki már a felesége a családja! Ne erőszakold magad rá!!! A meny szót egy "ny" betűvel írjuk...a menny az egész mást jelent.
2014. ápr. 18. 22:04
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy kettőn áll a vásár!

Hiába írjuk, hogy el lehet gondolkozni, sőt, magatokba kellene nézni (a kérdező, + 32.válaszoló), úgysem teszitek meg, mert annyira elvakít a féltékenység titeket, hogy az valami botrány.

Tegnap is volt egy kérdés, hogy szegény lány retteg az anyósáék látogatásától, mert az anyós-jelölt már ismeretlenül is becsmérli, utálja..nekem már tényleg csak annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek miért van az, hogy itt, és az életben is az esetek 80%-ában a fiús anyósok utálkoznak, rájuk van a legtöbb panasz, míg a fent maradó 20% lányos anyós szidja CSAK a vejét, átlagba mert kocsmázik, vagy agresszív?! Nem mondom, hogy nincsenek olyan menyek, akik tényleg kisajátítják a férjet, de bizony annak oka van, minthogy az éremnek meg két oldala. Undorító, ahogy majom szeretettel féltékenykedtek egy nőre, és ez nektek akkor a legfájdalmasabb, ha a meny még szereti is a fiatokat, és már kezditek kitalálni az elméleteket, miszerint a meny kihasználja a fiatokat, tuti nem szereti, szoliba jár, meg körmöshöz, nem jó a főztje... csak szólok: a meny mindig próbálkozik megfelelni, de az első 1-2-3 kudarc után tesz rá, hogy mit gondoltok. A fiatoknak saját családja van már jobb esetben, ez az élet rendje, és persze hogy kiáll azért a nőért, akik szeret, akitől gyereke született.. De ti szívetek szerint az örökkévalóságig a szoknyátokhoz láncolnátok.

És senki sem kérte, hogy vágj jó pofát a dolgokhoz, de ezek után sem jogosan várod el, hogy a meny is mosolyogjon, járjon hozzád, és jó pofát vágjon az anyósához. Nézz tükörbe, és gondolkod el, mert abnormális a viselkedésed, de azoké is, aki ugyan ilyen rossz anyós, mint Ti. Várjad akkor a fiadékat, ha normálisan, elfogadóan tudsz a helyzetekhez állni, és nem a gyűlölködni, irigykedni, féltékenykedni kell, mert ilyenre senkinek sincs szüksége. Nem csak húsvétkor, hanem úgy általában. Ennyi...

2014. ápr. 19. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!