Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha csak úgy úszhatnátok meg az utcára kerülést, hogy a feleség lefekszik valakivel?
Nem kell félteni őket :)
A fele szemrebbenés nélkül élvezné az új helyzetet ...De ilyen is csak a mesékben van,luxus csajok is 100ezernél nem igazán kapnak többet ,ahhoz hogy odáig jusson az ember ott azért valamiben jónak kell lenni.
10-es voltam.
Nem ápolnám sehogy a férjem büszkeségét. Ha ő belemenne a dologba...akkor nem érezném szükségét. Ha meg nem menne bele...akkor nincs a pénz, amiért mással lennék...tehát tárgytalan a téma.
11-es!
Röhög a májad? Kevesled te is a "több 10 millát", ugye? Hát igen...azért is mondtam, hogy csak filózni kezdenék a dolgon...
Elhiszem, hogy a nők 90%-a pár ezresért is különösebb probléma nélkül szétrakja a lábait...de képzeld, a maradék 10 %...az nem. A maradékot keményen meg kell fizetni....adott esetben....
"Röhög a májad? Kevesled te is a "több 10 millát", ugye? Hát igen...azért is mondtam, hogy csak filózni kezdenék a dolgon...
Elhiszem, hogy a nők 90%-a pár ezresért is különösebb probléma nélkül szétrakja a lábait...de képzeld, a maradék 10 %...az nem. A maradékot keményen meg kell fizetni....adott esetben...."
8-as vagyok, nézd meg a viccemet. Nyilván minden k-nak más az ára...
Utolsó. Hm hát igen...ez azért elég gáz...minden nőnek van az a pénz...
De biztos vagyok benne, hogy minden embernek...nemtől függetlenül lenne olyan dolog, amit amúgy nem....de jó pénzért hajlandó lenne megtenni. Sajnos pénzből él az ember...pff.
07:53
"De ha gyerekünk is lenne, akkor gondolkodás nélkül belemennék, akár még néhány száz ezerért is...És ha a férjem ellenezné a dolgot... akkor bizony azonnal repülne, és mélységesen szégyellném magam, hogy ilyen embernek szültem."
Ki is kell rúgni azt a férjet, aki ennyit sem ért meg, hogy az asszony alkalmasint bárkivel lefekszik némi kp-ért, ha kicsit megszorul anyagilag!!!
Amúgy megnézném ugyanezeknek a nőknek az ábrázatát, ha a férj dugna félre pénzért, vagy pl. fizetésemelésért azzal az "indokkal", hogy "Szívem! Csak érted tettem, meg a gyerekekért"!!
"nálam erkölcsösebb nőt nem lehetne találni...Pár 10 millás összegnél kezdenék el egyáltalán filózni a dolgon. 29/nő "
Hát persze! "Pár 10 millás összeg" egy lelakott elhízott, középkorú, lenőtt hajú, trampli háziasszony bájaiért...
Ahogyan Móricka (ill. itt Mórickáné) elképzeli!
Áruld már el, hogy mitől ér ennyivel többet, hogy valaki (esetleg) tőled kaphat el hüvelygombát mintha mástól kapná el??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!