Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha csak úgy úszhatnátok meg az utcára kerülést, hogy a feleség lefekszik valakivel?
Visszaköltöznénk a szülőkhöz.
Ilyen feleségem eszébe jutna többet nem lenne a feleségem az biztos.
"Egy doku-realitiben láttam ilyet. "
Aha, a Tisztességtelen ajánlatban. Robert Redford tette az ajánlatot Demi Moornak ;D
Inkább megyek az utcára minthogy hagyjam hogy a szerelmem más tologassa,még akkor is ha egy éjszakáról lenne szó.
És még valami.Megölném azt aki ilyet ajánlgatna! De valószínű ilyen nem fog megtörténni,mert Én azért megoldom a dolgokat vagy így vagy úgy ,nincs lehetetlen!
"A feleségnek ajánlottak egy éjszakát, rengeteg pénzért"
Ilyenekről általában az önmagukat jelentősen "túlárazó" feleségek és tinilányok szoktak elmélkedni.
Persze!
Jön a Brad Pitt és még ő ad 10milliót, hogy megfektethessen egy lelakott háziasszonyt...
"egy éjszakát, rengeteg pénzért"
Bocs, de mije van annak a feleségnek,
amit nem kaphat meg bárki néhány ezresért, bármelyik bekötőúton??
Ha meg egy pasi ad magára, akkor elvből sem ad pénzt szexért,
ill. eleve nem is kezd egy ribivel!
- Hölgyem, lefeküdne velem 5 milliárd Ft-ért?
- Igen.
- És 100 Ft-ért?
- Mégis mit képzel, mi vagyok én?
- Azt, hogy maga micsoda, már megbeszéltük, most már csak az árról alkudozunk.
Őszintén megmondom: nem tudom. Attól függetlenül, hogy nálam erkölcsösebb nőt nem lehetne találni...(életem egyetlen férfija a férjem...rajta kívül soha senki nem volt és nem is akarok mást)
Ha a férjem belemenne...ha amúgy nem undorodnék teljesen az adott férfitól...ha nagyon-nagyon-nagyon sok pénzt adna egyetlen egy éjszakáért...akkor TALÁN átgondolnám a dolgot. De az a nagyon sok pénz...tényleg nagyon sok. Nem százezres tétel...sőt, még csak nem is pár millás. Pár 10 millás összegnél kezdenék el egyáltalán filózni a dolgon. Az alatt, előbb rabolnék ki valakit...mintsem eladjam magam..........ez az igazság. 29/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!