Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha házasként talált rám az ún. Igazi? Tudjatok akivel bizserges van tűz megmagyarazhatatlan összhang
Bocs az offért, de utolsó, miért mentél hozzá egy "üledékhez"? Szörnyűek az ilyen kérdező-féle nők, de azok is, akik fényezik magukat, hogy kitartanak a boldogtalan kapcsolatukban, közben meg mások férjeire irigykednek.
Én azt mondom, aki évekig sínylődik egy rossz, szeretetmentes házasságban, az lépjen ki még időben, mert egy életünk van, aki meg szereti a férjét és boldog is vele, az parancsoljon a nemiszervének és küzdjön le egy fállangolást ember módjára.
Én, mint 32F és nőtlen írok most.
Nem vagyok a házasság híve, talán mert túlidealizálom és nem hiszem el, hogy annak a bizonyos eskünek eleget tudnék tenni életem végéig.
Ha viszont mégis úgy alakul, hogy elveszek valakit, akkor a házasságomat szövetségként fogom fel, ami valóban életre szól.
Hogy értsd: ha a feleségem ilyen helyzetbe kerülne mint most te, azt szeretném, ha elmondaná pontosan az érzéseit, nem titkolózna és meghallgatná, hogy mit mondok.
Ha így járnál el velem szemben, engedélyezném a kicsapongásodat és nem kérdezősködnék utána, nem 'csalnálak vissza', de egy dolgot akarnék: ragaszkodj te is ahhoz, hogy fordított esetben én is őszinte legyek veled, mindhalálig.
Én nem birtokolni akarom a másikat vagy a hozzáférést a másikhoz, hanem önkéntes és bizalmi szövetséget, ahol mindketten a másik javát szolgáljuk.
Ezért nem vagyok a híve.
A férjedre vigyázz, ilyet még egyet nem kapsz. Dolgozik, mos, takarít, vasal, főz, tálal és mosugat. Utána még jó nagyot szexel veld. Te meg vald be itt, éled életed, éjszaka netezel, nappal alszol és élsz. Ne mondjál el neki semmit, mert oda a házasság.
A bizsergés elmúlik. mert te valójában szereted a férjed, ha igaz amit írsz, és a bizsergő pasival nem is igazán dugni akarsz.
De ne mond el a férjednek mert tulajdonképen csak magadban bizsregsz, nem történt semmi. De ha történne is, akkor sem mond el. Most ezen sokan felháborodnak, mert azt fogják mondani, hogy az úgy becsületes, ha elmondja, mert ők is elmondták. De azoktól kérdeném, ha azért mondták el mert úgy becsületes és nekik a becsület fontos, akkor mi a csudának keféltek félre. Az becsületes volt?
Szerintem még annyira sem. Az csak anyira becsületes mint az öszödi beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!