Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek ha házasként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha házasként talált rám az ún. Igazi? Tudjatok akivel bizserges van tűz megmagyarazhatatlan összhang

Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 22:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
9%
Akik most ÉJJEL neteznek, vajon milyen példával járnak eléd?
2014. ápr. 20. 02:20
 12/32 A kérdező kommentje:
Az én férjem egy csodálatos ember egy álomférfi szóval nem tudom miert van ez. Nála nincs koszos zokni szindróma rendszerető nálunk én dobálom szét a holmijaim ... Főz mos takarít jó az ágyban figyelmes stb..
2014. ápr. 20. 02:23
 13/32 anonim ***** válasza:
46%
De ha klassz, akkor mért nem hozzá fordulsz evvel a problémával? mért idegenekhez?
2014. ápr. 20. 02:26
 14/32 anonim ***** válasza:
66%
Akkor BABY MAGADAD kell rendberakd!!!!!A fellángolás és az ájulásig hatoló orgazmus csillapodik... ez szeretet.. vagy... Kiábrándulás..." A szerelem után végtelen szeretet vonul át teljes létemen.
2014. ápr. 20. 02:29
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye hogy elmondjam neki , szeretem. Nem wkarom megbantani
2014. ápr. 20. 02:46
 16/32 anonim ***** válasza:
59%

"Nem vagyok hülye hogy elmondjam neki , szeretem"

AZ a hülyeség, hogy még egy ilyen fontos, a közös életeteket és az ő életét legalapvetőbben érintő dolgot SEM mondasz el neki. Ha még ezt a létező LEGFONTOSABB doglot sem vagy képes megbezsélni vele, vajon mi a helyzet a kevésbé fajsúlyos dolgokkal???

És EZT hiszed szeretetnek?!

Sürgősen hagyd ott azt a szegény embert! Senkinek nincs szüksége ilyen primitív, jellemtelen emberre még a tágabb ismeretsége körében sem, nemhogy közvetlen testközelbe!

2014. ápr. 20. 02:53
 17/32 anonim ***** válasza:
24%
Sőt! Nekem még fórumon beszélni is derogál ilyen embertelen "lénnyel"! Te atyaúristen!!!!!...
2014. ápr. 20. 02:55
 18/32 anonim ***** válasza:
90%

Miféle megmagyarázhatatlan összhang lehet egy olyan emberrel, akivel nem vagy együtt???

Tanuld meg a helyén kezelni a dolgokat! A tűz elmúlik idővel, akkor majd másba leszel "szerelmes".

De gyanítom csak unatkozol, azért van időd más pasira!

2014. ápr. 20. 06:25
 19/32 anonim ***** válasza:
44%

Nem az ún. Igazit találtad meg, csak jön a tavasz, működésbe léptek a hormonjaid, és ennyi. Mivel nem vagy vele, nem hiszem, hogy olyan hatalmas összhang lenne köztetek, mindössze a kémia. Ha megkapnád, idővel nála is elmúlna, de mivel nem kaphatod meg, most sóvárogsz utána.

A kérdés, hogy megérné-e eldobni magadtól a férjed, egy ilyen fellángolás miatt. Ha megcsalod, rámehet a házasságod. Ha nem mondod el,hogy megcsaltad, lehet a lelkiismeret-furdalás lesz rosszabb.

Te tudod, hogy egy kis bizsergés miatt mit rúgnál fel, és hogy megéri-e?

2014. ápr. 20. 09:39
 20/32 anonim ***** válasza:
Biztos vagy bizonytalan boldogság? Sorakoztasd fel a férjed tulajdonságait és a férfi tulajdonságait. A tűz mulandó, a szerelem/szeretet örök. Ha szereted a férjed miért dobnád fel a kapcsolatotok egy fellángolásért?
2014. ápr. 20. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!