Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szolnál hozzá ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál hozzá ha ilyen probléma fordulna elő a házasságodban?

Figyelt kérdés
Szülés után a férjed nem akar veled együtt lenni mondván neki nem megy úgy ha a másik szobában a gyerek alszik.
2014. márc. 31. 12:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nézd, ne akard becsapni magad azzal, hogy te ezt elfogadtad és szereted őt. Ha elfogadtad volna ezt a részét, akkor nem ezen járna az agyad és nem kérdezted volna meg, hogy kinek mi a véleménye erről.
2014. márc. 31. 14:59
 22/33 anonim ***** válasza:

Örök törvény:

-ha nem én vagyok az élete középpontjában és a gyerek: AKKOR MÁS VAN A KÖZÉPPONTBAN.

-ha nem veleM beszéli meg a benső, legfontosabb problémáit, örömét, bánatát: AKKOR MÁSSAL.

-ha egészséges, és nem velem szexel: AKKOR MÁSSAL.

A többi csak körítés.

2014. márc. 31. 15:42
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

ugyan ez a probléma

1 évig bírtam majd keresetem egy szeretőt

és pont nem érdekelt h kivel mivel szexel (már ha szexel)

most adtam be a válókeresetet, 2,5 éves a gyerek

2014. márc. 31. 16:12
 24/33 anonim ***** válasza:

2 lehetőség van:

Vagy súlyos pszichológiai problémája van, ez esetben érdemes lenne szakembert felkeresni, nem csak miatta, hanem saját magad és a gyermek miatt is.

A másik lehetőség, amit már többen említettek előttem is: ha veled nem, akkor mással. Egészséges, épelméjű férfi nem vonja meg magától hónapokig a szexet, főként nem ilyen indokkal. Az önkielégítés pedig nem olyan kielégítő, hogy elég legyen, ha van nő is, akivel lehet.

2014. márc. 31. 16:28
 25/33 anonim ***** válasza:

általában a férfiakban is van olyan, hogy alábbhagy a kedvük

egyik ilyen ok, hogy a nőjük anya lesz/lett

akkor már ugye nem az a levadászandó zsákmány..

2014. márc. 31. 16:35
 26/33 anonim ***** válasza:

"-ha nem veleM beszéli meg a benső, legfontosabb problémáit, örömét, bánatát: AKKOR MÁSSAL. "

Eszedbe se jusson, hogy vannak olyanok, akik senkinek nem panaszkodnak, hanem magukba fojtják a bánatukat/örömüket.

Ha tényleg látta a szüleit, amikor együtt voltak, teljesen érthető, hogy ilyen, de ezt meg kell vele beszélned, nem hagyhatod, hogy ennyire kihasson rátok. Ha kell, kérjétek szakértő segítségét!

2014. márc. 31. 17:09
 27/33 A kérdező kommentje:
Szóval ezek szerint a többség azt hinné hogy a párjának van valakije.
2014. márc. 31. 19:55
 28/33 anonim ***** válasza:

Azt!

Nekem van egy baratnom es 3gyereke van.

A ferje "minta ferj", sexi pasi, jo apa....

de azt csak keves en tudjak, hogy kulon szobaba alszanak a felesegevel es azt meg kevesebben, hogy evek ota szeretoje van!

Megbizhato, mindig elerheto!! Csupan nem igenyli annyira a szexet (a felesegevel). A gyerekek miatt es a neveltetese miat is soha soha nem hagyna el a csaladjat!!!

2014. márc. 31. 20:22
 29/33 anonim ***** válasza:
azt gondolnám hogy csak kifogás, és hogy van valakije. Ezért én már nem kellek neki.
2014. márc. 31. 21:13
 30/33 A kérdező kommentje:
Végülis erre voltam kiváncsi,ki mit gondolna az adott helyzetben.Mivel ezt a dolgot nem mondtam el senkinek,de azért az érdekelt ogy mások mit csinálnának mit gondolnának.Ezek szerint én nagyon más vagyok mint a többség.
2014. ápr. 1. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!