Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá ha ilyen probléma fordulna elő a házasságodban?
Örök törvény:
-ha nem én vagyok az élete középpontjában és a gyerek: AKKOR MÁS VAN A KÖZÉPPONTBAN.
-ha nem veleM beszéli meg a benső, legfontosabb problémáit, örömét, bánatát: AKKOR MÁSSAL.
-ha egészséges, és nem velem szexel: AKKOR MÁSSAL.
A többi csak körítés.
ugyan ez a probléma
1 évig bírtam majd keresetem egy szeretőt
és pont nem érdekelt h kivel mivel szexel (már ha szexel)
most adtam be a válókeresetet, 2,5 éves a gyerek
2 lehetőség van:
Vagy súlyos pszichológiai problémája van, ez esetben érdemes lenne szakembert felkeresni, nem csak miatta, hanem saját magad és a gyermek miatt is.
A másik lehetőség, amit már többen említettek előttem is: ha veled nem, akkor mással. Egészséges, épelméjű férfi nem vonja meg magától hónapokig a szexet, főként nem ilyen indokkal. Az önkielégítés pedig nem olyan kielégítő, hogy elég legyen, ha van nő is, akivel lehet.
általában a férfiakban is van olyan, hogy alábbhagy a kedvük
egyik ilyen ok, hogy a nőjük anya lesz/lett
akkor már ugye nem az a levadászandó zsákmány..
"-ha nem veleM beszéli meg a benső, legfontosabb problémáit, örömét, bánatát: AKKOR MÁSSAL. "
Eszedbe se jusson, hogy vannak olyanok, akik senkinek nem panaszkodnak, hanem magukba fojtják a bánatukat/örömüket.
Ha tényleg látta a szüleit, amikor együtt voltak, teljesen érthető, hogy ilyen, de ezt meg kell vele beszélned, nem hagyhatod, hogy ennyire kihasson rátok. Ha kell, kérjétek szakértő segítségét!
Azt!
Nekem van egy baratnom es 3gyereke van.
A ferje "minta ferj", sexi pasi, jo apa....
de azt csak keves en tudjak, hogy kulon szobaba alszanak a felesegevel es azt meg kevesebben, hogy evek ota szeretoje van!
Megbizhato, mindig elerheto!! Csupan nem igenyli annyira a szexet (a felesegevel). A gyerekek miatt es a neveltetese miat is soha soha nem hagyna el a csaladjat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!