Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szolnál hozzá ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál hozzá ha ilyen probléma fordulna elő a házasságodban?

Figyelt kérdés
Szülés után a férjed nem akar veled együtt lenni mondván neki nem megy úgy ha a másik szobában a gyerek alszik.
2014. márc. 31. 12:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
36%
Hát, az én férjem volt hogy elkapott hátulról miközben szoptattam :)
2014. márc. 31. 13:15
 12/33 anonim ***** válasza:
97%
Egeszen biztosan koros folyamat all a hatterben. Ez valoszinuleg a ferjednek sem idealis allapot. Ha szeretned megmenteni a hazassagodat mindenkeppen forduljatok szexualterapeutahoz. Bizonyara kinos lesz, de a kozos jovotok meger egy kis energiabefektetest.
2014. márc. 31. 13:19
 13/33 anonim ***** válasza:
34%
egy szombati napon bízzátok rá valakire a gyereket, menjetek el kettesben sétálni, moziba, fagyizni vagy amit szeretnétek, közben megbeszélhetitek ezt a problémát, fürödjetek kettesben, vegyél új fehérneműt, az sosem árt
2014. márc. 31. 13:25
 14/33 anonim ***** válasza:
97%

Mivel azt írtad, a várandósság alatt sem volt szex, a gyerek is csak kifogás. A kérdés az, hogy akkor hol kapja meg a szexuális kielégülést - mert biztosan megkapja (vagy folyton önkielégít).

De ez mindenképpen beteges hozzáállás, ha változást szeretnél, beszélgessetek sokat erről, menjetek el tanácsadóhoz, különben válás lesz a vége.

2014. márc. 31. 13:32
 15/33 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk pont fordítva van, volt, hogy szerettem volna vasárnap reggel, erre a párom közölte, hogy nem lehet, mert mindjárt felébred a gyerek.(még másfél órát aludt) F/36

Ja és nálunk közöttünk alszik,így még nehezebb összehozni.

2014. márc. 31. 13:33
 16/33 anonim ***** válasza:

Azért az utolsó esetén nyilván jóval nehezebb.. De azt sem egyszerű megszokni, hogy valaki más is van ott rajtatok kívül.

Nekem mikor először voltam éjszakára is egy ágyban a párommal, nagyon zavart, hogy a másik szobában ott voltak a szülők. Nem is igazán ment a történet, pedig nem az első együttlétünk volt, csak addig nem volt senki a lakáson belül.

Azt azért nem kéne még erőltetni, hogy akkor biztos máshol kapja meg. A leírtak alapján valami olyasmire gondolok, hogy az forog a fejében, hogy most hatalmas a felelősség, és nem lazíthat egy pillanatig sem.

Inkább beszéljétek ezt ki egymással, mint aztán szétmenjetek, mert "biztos máshol kapja meg" és szerencsétlen gyerek szívjon, mert 2 felnőtt nem tudott éretten megbeszélni egy problémát.

2014. márc. 31. 13:48
 17/33 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést hetente nők százai teszik fel csak magyarul, csak szakértőknek a neten. Mért nem keresel rá?

[link]

[link]

2014. márc. 31. 13:49
 18/33 A kérdező kommentje:

Nem fogunk e-miatt szétmenni,mint irtam én el tudtam ezt fogadni,szeretem őt.

Nem irtam hogy a várandóság alatt nem sexeltünk,azt irtam szülés+9hónap,tehát szülés után 9hónapot kellet várni az első együttlétre.Persze ezt is úgy hogy nem volt itthon a gyerek.

Nincs neki más,hisz én sem csaltam meg őt pedig kivántam nagyon,nekem mindig nagyobb étvágyam volt mint neki,ezzel az erővel lehetne azt mondani hogy én is félrementem a 9hónap alatt pedig nem,szenvedtem mint a kutya de hűséges maradtam.

A durva hogy nem alszik velem egy ágyban,és tudom hogy miért,ő általában éjjel aktiv,amikor nem volt gyerek akkor is 99%ban éjjel jött rá,igy hogy nem vagyok ott biztos könnyebb megállni a dolgot.

2014. márc. 31. 14:07
 19/33 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint ő látta a szüleit és azért ilyen,abból következtettem ki hogy együtt aludt a szüleivel,igy láthatott vagy hallhatott valamit és azért lett ilyen.

Mikor jártunk a szülei házában is nagyon ritkán voltunk együtt,bár akkor még nem gondoltam semi rosszra és rövid idön belül össze is költöztünk.

2014. márc. 31. 14:11
 20/33 anonim ***** válasza:

Hat akkor megvalaszoltad magadnak a kerdest.

Nyilvan nyugodtabb vagy, hogy tudod mar a "valaszt".

2014. márc. 31. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!