Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá ha ilyen probléma fordulna elő a házasságodban?
Mivel azt írtad, a várandósság alatt sem volt szex, a gyerek is csak kifogás. A kérdés az, hogy akkor hol kapja meg a szexuális kielégülést - mert biztosan megkapja (vagy folyton önkielégít).
De ez mindenképpen beteges hozzáállás, ha változást szeretnél, beszélgessetek sokat erről, menjetek el tanácsadóhoz, különben válás lesz a vége.
Nálunk pont fordítva van, volt, hogy szerettem volna vasárnap reggel, erre a párom közölte, hogy nem lehet, mert mindjárt felébred a gyerek.(még másfél órát aludt) F/36
Ja és nálunk közöttünk alszik,így még nehezebb összehozni.
Azért az utolsó esetén nyilván jóval nehezebb.. De azt sem egyszerű megszokni, hogy valaki más is van ott rajtatok kívül.
Nekem mikor először voltam éjszakára is egy ágyban a párommal, nagyon zavart, hogy a másik szobában ott voltak a szülők. Nem is igazán ment a történet, pedig nem az első együttlétünk volt, csak addig nem volt senki a lakáson belül.
Azt azért nem kéne még erőltetni, hogy akkor biztos máshol kapja meg. A leírtak alapján valami olyasmire gondolok, hogy az forog a fejében, hogy most hatalmas a felelősség, és nem lazíthat egy pillanatig sem.
Inkább beszéljétek ezt ki egymással, mint aztán szétmenjetek, mert "biztos máshol kapja meg" és szerencsétlen gyerek szívjon, mert 2 felnőtt nem tudott éretten megbeszélni egy problémát.
Nem fogunk e-miatt szétmenni,mint irtam én el tudtam ezt fogadni,szeretem őt.
Nem irtam hogy a várandóság alatt nem sexeltünk,azt irtam szülés+9hónap,tehát szülés után 9hónapot kellet várni az első együttlétre.Persze ezt is úgy hogy nem volt itthon a gyerek.
Nincs neki más,hisz én sem csaltam meg őt pedig kivántam nagyon,nekem mindig nagyobb étvágyam volt mint neki,ezzel az erővel lehetne azt mondani hogy én is félrementem a 9hónap alatt pedig nem,szenvedtem mint a kutya de hűséges maradtam.
A durva hogy nem alszik velem egy ágyban,és tudom hogy miért,ő általában éjjel aktiv,amikor nem volt gyerek akkor is 99%ban éjjel jött rá,igy hogy nem vagyok ott biztos könnyebb megállni a dolgot.
Véleményem szerint ő látta a szüleit és azért ilyen,abból következtettem ki hogy együtt aludt a szüleivel,igy láthatott vagy hallhatott valamit és azért lett ilyen.
Mikor jártunk a szülei házában is nagyon ritkán voltunk együtt,bár akkor még nem gondoltam semi rosszra és rövid idön belül össze is költöztünk.
Hat akkor megvalaszoltad magadnak a kerdest.
Nyilvan nyugodtabb vagy, hogy tudod mar a "valaszt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!