Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá ha ilyen probléma fordulna elő a házasságodban?
Előbb utóbb fog neki hiányozni a szex annyira hogy megfeledkezzen a zavaráról.
az én férjemnek nem,nem tudom ő miből van de szülés+9 hónap és még akkor sem akarta.
megodljuk,szerencsére van nagyszülő aki heti szer elviszi a gyereket.
Már megszoktam,egy ideje ez van csak kiváncsi vagyok vajon más mennyire lenne megértő.
Ja hát így más. A gyerek csak kifogás.
Ha már több mint 9 hónapja nem voltatok együtt, akkor se az a magyarázat hogy nem igényli. Vagy máshol éli ki ezt a fajta igényét, vagy egyszerűen titkolja hogy meleg, és ugyancsak máshol éli ki ezt a fajta igényét.
Olyan ember nincs, akinek egy évig eszébe se jut.
gyakori probléma ez, főleg ott ahol a szülésnél bent volt a férj
nem tud szexuális tárgyként gondolni rád mivel látta mi az eredeti "funkciód", komoly probléma ez, sajnos nem tudok rá megoldást, egy ismerős házaspár szét is ment emiatt, a pasi öngyilkosságot kisérelt meg, stb.
Nem volt bent a szülésnél.
Egyszer probáltuk meg úgy hogy a lányunk a másik szobában aludt,hát az maga volt a szenvedés,másodpercenként figyelte hogy nem -e sir a gyerek.Aztán már én is azt mondtam ne erőltessük mert igy nyilván nekem sem volt jó.
este kell mikor a gyerek mar elaludt.
az tenyleg illuziorombolo nagyon ha kozben felsir a gyerek, emiatt felbe kell hagyni, aztan utana mar oda a hangulat.
Nekem ugy tunik nem a gyerek itt az igazi problema.
Probalja a legminimalisabbra csokkenteni veled a sexet.
Heti/havi egy egyuttlet?? Neked ez eleg?? Szerinted neki ez eleg??
Talan meg kellene tudni a valodi okot, hogy miert nem kivanja veled a sexet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!