Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is csak akkor gyengéd veletek, ha célja van vele?
Nem tudom, hogy ez eddig is így volt, de csak mostanában kezdett zavarni. Hozzám bújik, de rögtön tapizni is kezd vagy tesz valami hülye megjegyzést az esti programunkkal kapcsolatban. Olyan jó lenne néha csak úgy összebújni, az nélkül hogy a szexre menne ki az egész.
Mielőtt megkapnám, igen szeretem és igen rendszeresen élünk nemi életet.
Az egész kapcsolat a szükségleteken alapszik, akár elfogadja ezt valaki, akár nem. A nő és a férfi is mást akarnak, és a kapcsolat csak akkor működik jól, ha ezt elfogadják.
https://www.youtube.com/watch?v=fK7jbaUc8nA
Mindent elmond erről
Nálunk is volt ilyen, de én megmondtam, hogy én nem kívánom mindig a sexet, de igénylem, hogy hozzám bújjon. Ő erre azt mondta, hogy viszont ő szeret engem, ha hozzám bújik, csak felhúzza magát. Ami nem gond, és örülök is neki, hogy a túlsúlyom és a 7 év ellenére még mindig kíván, de nekem kissebb a libidóm. De megértette, és én is.
Kommunikáció!
Én pl. tegnap megkértem, hogy simizze a hátam egy kicsit, mert jól esik. Megtette, és nem volt semmi gond. Szerintem próbáld megbeszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!