Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is csak akkor gyengéd veletek, ha célja van vele?
Nem tudom, hogy ez eddig is így volt, de csak mostanában kezdett zavarni. Hozzám bújik, de rögtön tapizni is kezd vagy tesz valami hülye megjegyzést az esti programunkkal kapcsolatban. Olyan jó lenne néha csak úgy összebújni, az nélkül hogy a szexre menne ki az egész.
Mielőtt megkapnám, igen szeretem és igen rendszeresen élünk nemi életet.
Szerintem normális a tapi és a gyengédség is..a hülye megjegyzéseket valószínűleg poénnak szánja!
Mondhatod neki nyugodtan, hogy csak hozzábújni szeretnél.Egyébként nagyon berögzött dolog, hogy összebújáskor két ember megkívánja egymást és szex a vége..Viszont ha soknak érzed,mindenképp beszélj vele.
Hasonló cipőben jártam én is.
Szépen apránként haladtam előre. Először csak felhívtam a figyelmét arra, hogy jól esne, ha akkor is megcsókolna, amikor éppen nem akar szexet. Láss csodát! Megértette!
Aztán egyre többször bújtam hozzá, simogattam, főleg olyankor, amikor tudtam, hogy nagyon fáradt a szexhez. Először rosszul vette ki magát a dolog, azt hitte rá akarok mászni, és finoman hárított. Aztán elmagyaráztam neki ezt is. Ezt is megértette. Azóta van úgy, hogy ha fáradtak vagyunk, álomba simogatjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!