Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vállalnátok így? Mi a kompromi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnátok így? Mi a kompromisszum? Kérlek!

Figyelt kérdés

Van párkapcsolatom már 4 éve, és volt eljegyzés is. De a házasságot még nem merem meglépni, mivel

-a párom dohányzik, én nem

- alkalmanként (évi párszor) könnyű drogokat fogyaszt

- sokszor tiszteletlen és énközpontú

- nem akar gyereket, én pedig igen (de gondolom, változhat, volt már, hogy akart)

- ő szórja a pénzt, én spórolnék

- sokat költ a hobbijára, ami nem közös

De nagyon szeretem, felnézek a műveltségére és a problémamegoldásaira, hogy humoros és kreatív, és vonzó is.

Mit tegyek, mennyi kompromisszumot lehet megengedni egy életen át? Nagy dilemma ez nekem, és szeretném, ha segítenétek.

Köszönök és felpontozok minden választ.

2014. márc. 28. 20:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20:

SOk mindenben egyetértek, amit írtál, de a "Egy valóban szerelmes nő inkább hajlamos lábtörlővé válni. " mondatoddal nem tudok.

2014. márc. 28. 21:33
 22/27 anonim ***** válasza:
én nem pazarolnám rá tovább az idöm
2014. márc. 28. 21:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Mikor olvastam, hogy te vagy a férfi, még jobban megdöbbentem, és még jobban meg kell erősítenem: nincs értelme vele lenned. Egy ilyen nővel? Egyáltalán nőnek meri vallani magát az ilyen? Azt meg pláne nem értem, mit eszel benne. De te tudod, a te életed, ha neked ez megfelel és van gusztusod hozzá, akkor élj vele továbbra is. Azt elhiszem, hogy színes az életed, tele kompromisszumokkal, züllött partnerrel, mindenkinek az lenne...
2014. márc. 28. 22:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Ne vállald. Ha ehhez a döntéshez egy anonim internetes, oldal ismeretlen embereinek a véleménye kell, az régen rossz, függetlenül attól, hogy milyen hibái vannak a párodnak. Csak nem értem, miért vagy még vele?
2014. márc. 29. 14:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Figyu, ha szereted, és az írásaidból ez jön le, akkor neked kell eldöntened, ne másoktól várd, mert ha azok alapján fogsz dönteni pl. h elhagyod, és később bánni fogod nem csak a bánás lesz, amit nehéz lesz feldolgoznod, hanem a düh is, h minek hallgattál másokra. Pláne idegenekre, akik nem ismernek titeket. Ne érdekeljen, h más mikor mit csinálna, és miért...az a lényeg, h te mit akarsz.
2014. márc. 29. 23:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Nálam a dohányzás kizárja a kapcsolatot, ahogy a drogok is. Így a többi gond ki sem derült volna mert össze se jöttem volna ilyen selejttel.
2014. márc. 29. 23:18
 27/27 anonim ***** válasza:
nálam a tiszteletlenség, a pénzszórás lenne a kizáró ok.
2014. márc. 30. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!