Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyanús lehet?
Figyelt kérdés
Feleségem az elmúlt pár hétben miután hazajön ne sokkal később kikapcsolja a céges telefonját. Semmi gyanúsat nem vettem észre a viselkedésén, és elvileg a PIN kódot is megmondta többször, tehát simán hozzáférhetnék...sőt!
Mégis, azelőtt ilyen nem volt.
Szerintetek?
2014. márc. 25. 09:56
11/16 anonim válasza:
Akkor ne kombinálj feleslegesen! Érezzétek jól magatokat!
12/16 anonim válasza:
Kérdezz rá h mért kapcsolja ki a telefont és kész!
13/16 anonim válasza:
Nekem is van céges telefonom, a munkaidőm 15:00-ig tart, ezt a partnercég is tudja, illetve az, akivel onnan tartom a kapcsolatot. Ám sokszor előfordult, hogy du fél 4 kor elkezdett hívogatni, olyan dolgok miatt ami nem is fontos, vagy másnapi elintézendő dolog, tehát ráért volna reggel 8kor felhívni. Valamint olyan infók, amiket tud dél óta, ám neki mégis 4kor jut eszébe közölni. Így 1 hete én is azt csinálom, hogy lehalkítom a telefont, és tőlem hívhat akárki, igaz meg is tanulta a kollega, hogy vagy időben kérdez és ad infót, vagy hívhat akit akar... Ha úgy vesszük én sem szoktam ilyet csinálni, de elegem lett, hogy volt, hogy hétvégén is képes volt valaki felhívni, hülyeségek miatt. Szerintem is csak simán megunta a dolgot, főleg ha esetleg munka után még zaklatták. Ha így volt, én nem gyanakodnék..
14/16 anonim válasza:
Hát változnak az emberek én is elkezdtem naponta fogat mosni pedig régen ilyen volt.
Ez gyanús lehet a feleségemnek?
15/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy viccesen és naívan hangzott maga a kérdés, de az elmúlt időszakban voltak zökkenők köztünk, ezért merült fel bennem.
2014. márc. 25. 13:04
16/16 anonim válasza:
Eddig nem kapcsolta ki, mert tűrte. Aztán elege lett hogy munkaidőn kívül is hívják.
De a legegyszerűbb ha megkérded. Persze nem gyanakvó stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!