Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjetek gyanús dolgot művelt, de nem ismeri el, hogy történt is valami, akkor mit csináltok?
oké, konkrétabban :)
szerintem hosszú időn keresztül nője volt. minden jel erre mutat, de persze mindent lehet másképp is magyarázni. ő nem ismeri el a viszonyt, szerinte sosem csalt meg, meg sem csókolta a másik nőt. hiába kérdezem szépen, csúnyán, hiába erőltetem, hogy mondja meg az igazat, csak ezt hajtogatja.
szóval: hagynátok, vagy tuti módszert keresnétek, hinnétek végre vagy mi?
A férj helyében ott hagynám az ilyen nőt! Egy házasságban fontos a bizalom! Ha egy feleség állandóan gyanúsítgat, akkor az ő fején lehet a vaj.
Soha nem jutott eszembe "gyanús" dolgok után kutatni a férjem viselkedésében.
"minden jel erre mutat,"
Szerintem érdemesebb mindig a másik ember tetteire figyelni, nem pedig a szavait elhinni. A férfiak többsége akkor sem vallja be a félrelépést, ha már egyértelműen lebukott. Most szerinted ezzel a tagadással a házasságotokat akarja megmenteni, vagy hülyének néz téged+a saját kényelmét félti?
Hiváslistát nem tudsz kérni?
Esetleg neki is említsd meg, hogy ez a terved? És figyeld mit mond rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!