Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjetek gyanús dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek gyanús dolgot művelt, de nem ismeri el, hogy történt is valami, akkor mit csináltok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 17:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
32%
Egy szó: magánnyomozó
2013. nov. 4. 18:31
 12/36 anonim ***** válasza:
Ha semmilyen bizonyitékod nincs,akkor semmit sem tudsz csinálni sajnos tapasztalat, azt hiszem hünelyének néz,mint engem a férjem.
2013. nov. 4. 18:34
 13/36 anonim ***** válasza:
Ha beismerné, akkor mit tennél?
2013. nov. 4. 18:39
 14/36 anonim ***** válasza:
65%
Most komolyan, miért nem mindegy??? Te nem bízol benne, kinézed belőle, hogy megcsalt, és utána hazudik róla. Nem egyszer. Mit akarsz tőle még? És ettől a kapcsolattól? Ha kiderül, hogy tévedtél, akkor minden rendben van? Nem hiszem. Ha meg bebizonyítod, akkor joggal lehet szidni tovább? Mi értelme van ennek az egésznek??? Ezt a részt nem értem. Ha szerinted egy gerinctelen ember, aki nem csak hogy megcsalt de még a szemedbe is hazudik róla, akkor ...??? Esküszöm, nem értem, minek a cécó. Unatkozol? Ha szereted, bízol benne, akkor ez nem merül fel. Ha meg nem, akkor meg minek pocsékolod a drága időtöket? N30
2013. nov. 4. 18:45
 15/36 anonim ***** válasza:
73%
nekem is volt ilyen nőm. sose csaltam meg. de egy idő után elegem lett, kidobtam s kerestem helyette normális nőt.
2013. nov. 4. 18:46
 16/36 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom miért gyanusítgatod, de egyet tudok neked mondani. A férfi olyan mint a higany.. Ha szépen tartod a tegyeredben, egyenletesen, és nem nyomod, nem próbálod bezárni, akkor ott marad ameddig neked tetszik, ha kell életed végéig. Viszont ha egy nyomás alatt tartod, akkor kiszalad a kezeid közül.

Nem tudom, h mit keresne a férjed másban, ha boldogok vagytok. Egy kapcsolat alapja, a bizalom!! Bizalom nélkül nincs kapcsolat, ezek mellett meg te egy nő vagy. A férfiak mindig egy lépcsővel többet engedhetnek meg maguknak, neked az a dolgod, h szeretettel várd haza, és akkor érezni fogja, h bármilyen nő is van a környezetébe, te vagy neki az istennő és mindig vissza fog térni.

Ha otthon egy őrültek háza van, egy hárpia várja haza, akkor természetes, h keresi a boldogságot máshol.

Ezt egy olyan nő mondja neked, 25 éves, 16 évesen ismerte meg a párját, és azóta a felesége.

A férjem egy nagyon jó képű sármos pasi, mellette olyan cége van, ahol rengeteg nő fordul meg, és még azt is tudom h flörtölget, de miért ne?? Hiszen ő egy férfi!! De a legfontosabb neki a kislányunk és én.. És biztos helyről tudom, h büszke arra, ami van neki.. (ha megcsal?? lehet, h megtette valamikor) én erről nem tudok, tehát nekem nem fáj.. Amíg én vagyok az első, amíg hatalmasakat szeretkezünk és még ennyi idő után is szexinek tart, amíg szinte csodával néz a kislányunkra, biztosítja a családnak

minden szükségletét, miért féltékenykedjek???

Próbálj meg kedves lenni vele, vesd be az összes női praktikát KÜZDJ legyél szexy lepd meg... És ne féltékenykedj.. Soha ne tarts egy pasit nyomás alatt..

2013. nov. 4. 18:50
 17/36 anonim ***** válasza:
Ha nincs bizonyíték, miért is kell féltékenykedni?
2013. nov. 4. 18:56
 18/36 anonim ***** válasza:
35%

A 16-ossal értek egyet. Tökéletesen igaza van. Bár elméletben tudtam ezt, de gyakorlatban nehezen tudtam bevezetni ezt a lazaságot, az önbizalom növelését.

Nálunk igazából nem volt szerető, nem voltak égbekiáltó problémák, én sem hagytam el magam, csak épp szültem és hát nem vagyok még toppon. A probléma az én készülékemben volt. Féltékeny voltam az exére, mert olykor emlegették a családjával együtt, ami számomra már nem fért bele. De küzdöttem, és az idő engem igazolt. Én vagyok a jobb.

2013. nov. 4. 19:11
 19/36 anonim ***** válasza:

16-os tényleg igazad van,de nehogy azt hidd,hogy ez a recept mindenhol beválik,azért,mert esetetekben így történt.

Én is megadtam a kellő szabadságot a Páromnak,aminek sok kárát láttam eddig.Hidd el,hogy szerencsés vagy és nem csak a "tuti recepted" az oka a családi békéteknek.

Kérdező.Magadban döntsd el,hogy miért akarod tudni az igazságot.Mi fog akkor változni?Ha elhagyod,mert megcsalt,akkor fölösleges ez a faggatás.Mert az már önmagában rossz,ha minden jel arra utal....Akkor lépj.

6-osnál a top válasz! Nagyon igaz.

Ha meg meg tudod bocsátani,hisz írod ez már régóta megy,akkor gondolom igen!? Akkor meg örülj hogy "tagadja" de inkább hidd el amit mondd.Valahol olvastam: "Addig örülj,míg tagadja!" Mérlegelj.

2013. nov. 4. 20:02
 20/36 anonim ***** válasza:
Kérdezõ: miért akarod bizonyítani hogy megcsalt? Jó vona az neked? Holnap menj el a pszichiátriára és kezeltesd magad, mert nekem az jön le hogy en nem arról szól hogy megcsalt-e, hanem hogy neked legyen igazad és ezt akarod bizonyítani valójában.
2013. nov. 4. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!