Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjetek gyanús dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek gyanús dolgot művelt, de nem ismeri el, hogy történt is valami, akkor mit csináltok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 17:37
1 2 3 4
 21/36 Bence_ ***** válasza:

16-os jót mond.

Pasik nagy része, szereti a feleségét/párját.

Kényelmesek is vagyunk. Ha otthon jó minek mennénk máshová?

Akinél ez a recept nem válik be, ott a házisárkány sem fog eredményt elérni.

2013. nov. 4. 21:34
 22/36 anonim ***** válasza:

16os lesz öregebb és mást fog mondani. 25 évesen még jó bőr. :D Butaliba.

36/F

2013. nov. 5. 02:35
 23/36 A kérdező kommentje:

hát köszönöm, írtatok pár érdekeset. én azt gondolom, hogy ha valamit elmondanak, azt meg lehet beszélni, lehet érte bocsánatot kérni, és tovább lehet lépni. a minden jel arra mutat sem jelent igazából semmit, a jeleket az ember nagyon érdekesen képes értelmezni, ez saját tapasztalat. de gőzöm sincs, hogy mit is kéne csinálnom. válni nem akarok, most kb biztos vagyok benne, hogy minden oké. csak néha késztetést érzek, hogy szekáljam vele, hogy erőltessem az igazságot, holott lehet, hogy igazat mondott.

hogyan kell magabiztosságot szerezni, hogy tudjam, én vagyok a jobb? a külső nem elég sajnos.

2013. nov. 5. 08:37
 24/36 A kérdező kommentje:

15-öst kérdezném: mit értesz az alatt, hogy ilyen nőd?

és mit tettél, amitől féltékeny volt a nőd? mert én nem voltam az. amíg pofán nem csapott egy tény, amit mint írtam, ki lehet magyarázni.

2013. nov. 5. 08:39
 25/36 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok, neeem kell le buta libázni, egyszerűen laza vagyok és nem egy házi sárkány.. Már a hozzászólásodból is leszűröm, h milyen lehetsz..

Özbizalom? Nézz bele a tükörbe és változtass valamin, amin tudsz, esetleg ami nem tetszik.. Próbáld meg úgy felfogni, h miért menne máshoz, hiszen hozzád jön haza?

Nézz egy picit körül a nagyvilágba.

Mellesleg kedvességgel, odaadással, szeretettel a saját özbizalmadat is növelheted..

Kicsit próbáld meg ezt a dolgot kiverni a fejedből.. Vagy máshogyan is le lehet ezt vezetni.. Pl, hogy érezze, h te őt szereted, gyerekeket elintézed (ha vannak) és támadd le.. Persze semmi üvöltözés, stb, egy üveg pezsgő, kényelmes ágy.. És mikor éppen a dolog közepén jártok, súgd meg neki, h ez csak az enyém, ha megtudom h más ér hozzá akkor ez lesz vagy az lesz (ne fenyeged csak sexyn)... Kicsit harapd meg.. Stb.. Tehát lehet ezt sexysen is ;) Nem kell ehhez veszekedés, sőt még élvezni is fogjátok, miközbe mindketten beálltok a sorba :P

Én amikor féltékeny időmbe vagyok, akkor exta hálószoba progit szervezek, és biztos vagyok, h máshol nem fogja ezt megkapni :PP Persze az érzelmek is nagyon fontosak, de kell a vadulás is mellé..

Szóval varázsolj magadból egy tündért, akibe beleszeretett a férjed, dícsérjétek egymást, küldj neki szexy szerelmes smseket várd haza meleg étellel gyertyákkal.. És fejezd be a féltékenykedést, mert te vagy neki a legfontosabb, ha feleségül vett!!

2013. nov. 5. 10:14
 26/36 anonim ***** válasza:

22-es megmondanád, h neked milyen nő az ideális? Aki ha hazajössz leordítja a hajadat, h hol voltál??

Nem tudom én úgy érzem, h nem egy hülye liba vagyok, hanem egyszerűen össze szeretném tartani a családomat.. Zavar, h valakinek nem ment tönkre a házassága és tud szerelmes lenni tudja a férjét tisztelni?? (Utolsó és a 16.os)

2013. nov. 5. 10:20
 27/36 A kérdező kommentje:

hát ha ennyi lenne az önbizalom, hogy belenézek a tükörbe...

nincs magammal különösebb bajom, a férjemnek tetszem, és ezt mutatja is, ha érted. biztosan van valami titok, amit én nem veszek észre.

2013. nov. 5. 10:51
 28/36 anonim ***** válasza:
Hát én amondó vagyok, hogy a házastársaknak semmi titkolnivalójuk nincs egymás előtt. Ha a végletekig tagad, akkor viszont nem lehet semmit tenni. Azt sem értem, hogy mit jelent az, hogy így is meg úgy is lehet dekódolni a jeleket. Ha már egyszer vannak jelek, akkor ott vége a bizalomnak. A kérdés csak az, hogy szeretnéd-e valójában tudni, hogy mi folyik, akkor is, ha emiatt borulna a házasságotok. Ha igen, úgyis utána jársz, ha nem, akkor hagyd a fenébe.
2013. nov. 5. 10:57
 29/36 anonim ***** válasza:

Aki 25 évesen megoldásokat osztogat egy elsietett házasságból, az 30 felet meglátja mennyire nem versenyképes. Ez a butaságod.

Azért működik a módszered mert többi feleséggel ellentétben még hamvas vagy. 15 év házasság után hiába erőlködsz.

2013. nov. 5. 10:58
 30/36 A kérdező kommentje:

bocs, a titkot az önbizalomra értettem, arra válaszoltam.

nem tudom, hogy akarom-e tudni, vagy mi történt egyáltalán. azt kérdeztem eredetileg, hogy ha van gyanú, de se beismerés, se bizonyíték, akkor ti mit tennétek? hagynátok, figyelnétek, nyomoznátok, hinnétek, vagy mit?

2013. nov. 5. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!