Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjetek gyanús dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek gyanús dolgot művelt, de nem ismeri el, hogy történt is valami, akkor mit csináltok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 17:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt írtam. Ha fel tudod vállalni, hogy esetleg egy olyan dolog derül ki, ami miatt elváltok, akkor nyomozz utána, ha neked egy túl nagy kockázat, akkor ne csinálj semmit.
2013. nov. 5. 11:50
 32/36 anonim ***** válasza:

8:39-es kérdező olyan nőm volt aki állandóan gyanúsítgatott de arra már lusta volt hogy utána is járjon.

megmérgezte ezzel a meghitt estéket, ill. nem volt több meghitt este. én pedig igényeltem a meghittséget így kerestem inkább olyant akivel ez lehetséges. természetesen előtte kidobtam, mert úgy éreztem a leendő nőnek tartozom ennyivel hogy hűséges vagyok hozzá s nincs harmadik, még távozó ex képében se.

2013. nov. 5. 17:40
 33/36 A kérdező kommentje:
és talált volna valamit, amiben igaza lett volna, vagy csak kimagyarázható dolgokat?
2013. nov. 5. 17:46
 34/36 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszoló írta:

*Próbáld meg úgy felfogni, h miért menne máshoz, hiszen hozzád jön haza?

Tudod, hogy hány férfi megy úgy haza a feleségéhez, hogy pár órával előtte más nőben fordult meg?

2013. nov. 5. 20:56
 35/36 anonim ***** válasza:

semmi nem volt így kimagyarázni se volt mit.

mondok egy példát (haverjaim azóta is ezen röhögnek).

feljött hozzánk egy haverom, a barátnőjével. én nem voltam otthon. hárman beszélgettek. barátnőm, haverom, s az ő barátnője. na emiatt a lány miatt is volt neki egy féltékenységi jelenete. a probléma ebben az, hogy ők nemsokkal ezután szakítottak, így azzal a lánnyal soha se találkoztam, még csak nem is láttam...

2013. nov. 5. 22:03
 36/36 anonim ***** válasza:
3: Beszélj a nővel, egyeztesd az infókat!
2013. nov. 6. 04:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!