Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanus. Szerintetek?
Harom eve vagyok egyutt a parommal. Keteves evfordulora gyurut adott.
Tegnap beszelgettunk, es megkerdezte, hogy en tudom-e, mit veszek szuletesnapjara(ami majusban lesz). En mondtam, hogy meg nem igzan gondolkodtam rolla.
O azt mondta, hogy tudja, mit vesz nekem szulinapomra(januar).
Egz kicsit furanak tartottam, hogy ennyire tudja, ezert megkerdeztem, hogy elektronikai eszkoz, erre nemmel felelt. Mindent vegigkerdeztem, az ekszernel pedig ravagta, hogy nem mondja meg ugysem mit vesz.
Nekem nagyon gyanus, hogy szulinapomkor elvisz gyurut valasztani, mert mar reg tema a csaladalapitas, esuvo, stb. es ezert gondolom azt, hogy ez lesz belolle.Szerintetek?
Muszáj elrontanod a saját meglepetésedet?
Én tudom, mit vesz, de nem árulom el! :P
Ebbe egyszer már én is belefutottam, kaptam is egy polót.
Komolyan.
Aztán később eljegyzett. :-)
2. Hat ez nagyon jo:))...
Nem hitegetem magam, csak szoget utott a fejembe...Es ha nem az lesz akkor sem lesz tragedia, nem megszallottan akarok gyurut:), ha meg az lesz, akkor orulni fogok neki, es ennyi.
Nem kell mindenert leszolni:(...
Azért a barátja is húzta az agyát, nyilván ismeri, hogy kíváncsi természet (én is az vagyok), feldobta neki a labdát, hogy ő bizony már tudja mit fog kapni. Jóhogy elkezd találgatni szegény (igen, ez egy kíváncsi embernél automatikus :D).
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy ne éld bele magad, mert koppanhatsz :S
Minden esetre januárba írd majd meg, mi volt az ajándékod :D
2-es vagyok. Örülök, hogy tetszett.
Tényleg így volt, leírom bővebben, mert így utólag már szerintem is vicces.
Ugye férfiak...
Mondta, hogy nagyon jó ajándékot fogok kapni a szülinapomra, fú, nagyon. Na persze majd kifúrta az oldalamat a kíváncsiság, mindent végigkérdeztem, de nem mondta meg, csak vigyorgott és annyit mondott, hogy csak egy "kis apróság". Na erre mit gondol egy nő??? Persze...
Erre a szülinapomon hazaállít egy pólóval, amit külön nekem nyomatott, és olyan büszke volt magára, mintha nem is tudom én milyen ötlete lett volna, hogy itt van, ő még soha senkinek nem agyalt ki ilyen remek ajándékot. Tök sokat gondolkozott rajta, és hát még el is ment megcsináltatni meg minden.
Én csak néztem kerek szemekkel. Csönd...
Kérdem: -Ezért volt a nagy felhajtás?
-Igen. Miért nem tetszik?
- De, de én azt hittem gyűrűt hozol, mert annyira titokzatos voltál... meg fölsoroltam miért is magyaráztam ezt bele.
(Ugye ha akartam volna sem tudtam volna a csalódottságot elrejteni a pofázmányomról, nem vagyok jó színésznő.)
Néz...
Hát igen, igazam van, jogos, meg hát arra is gondolt, de hát nem a szülinapomon, mert mindenki a szülinapján jegyzi el a barátnőjét, meg karácsonykor és az olyan snassz, azt máskor tervezte.
Mondtam oké, de ilyet ne csináljon többet, mert tök hülyének érzem magam. Mint valami idióta, és ráadásul most a végén még kényszert fog érezni az eljegyzésre, hogy ééééén ne érezzem magam hülyén, és úgy meg nem poén.
Mindegy, megvitattuk, aztán lezártuk a témát, utána nem is említettem, nehogy én legyek a hülye liba aki feltétlenül eljegyzést akar. Végül mikuláskor lett megkérve a kezem, de gyűrűt együtt választottunk, biztos ami biztos.
Azért esküvő előtt megkérdeztem, hogy ugye önszántából kért meg? Nevetett és azt mondta igen.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!