Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is eljegyzés-gyanús?
100 %
Aztán ne legyél szomorú ha mondjuk egy fülbevalót kapsz.
Készülj fel azért más eshetőségre is, csak magad miatt mondom. Inkább kellemesen csalódj, mint kellemetlenül.
Aztán írd majd meg, ha mégis, h Veled örülhessünk:)
női szemmel nézve tényleg eljegyzésre gondolnánk. De a férfiak nem úgy működnek, mint mi. Pl az én párom is egyszer elkezdett egy olyan kérdést "hogy majd talaáljam ki, hogy egyszerűt, vagy cifrát, vékonyat, vagy vastagot, köveset, vagy simát, ezüstöt, vagy aranyat vagy akarok... aztán mire elolvadtam hozzátette, hogy mert szeretne nekem láncot venni." És néztem az arcát, és fel sem tűnt neki, hogy ezt másképp is érthettem.
(Már több, mint 1 éve házasok vagyunk, szóba is hoztam ezt a jelenetet, egyátalán nem emlékezett rá. Pedig nem egy bunkó-macsó fajta)
Szóval, bízzunk benne, hogy ő is gyűrűre gondolt! De karácsonyig még próbálj ne ezzel törődni, mert akkor nagyobb a csalódás esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!