Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gyanus. Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanus. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Harom eve vagyok egyutt a parommal. Keteves evfordulora gyurut adott.

Tegnap beszelgettunk, es megkerdezte, hogy en tudom-e, mit veszek szuletesnapjara(ami majusban lesz). En mondtam, hogy meg nem igzan gondolkodtam rolla.

O azt mondta, hogy tudja, mit vesz nekem szulinapomra(januar).

Egz kicsit furanak tartottam, hogy ennyire tudja, ezert megkerdeztem, hogy elektronikai eszkoz, erre nemmel felelt. Mindent vegigkerdeztem, az ekszernel pedig ravagta, hogy nem mondja meg ugysem mit vesz.

Nekem nagyon gyanus, hogy szulinapomkor elvisz gyurut valasztani, mert mar reg tema a csaladalapitas, esuvo, stb. es ezert gondolom azt, hogy ez lesz belolle.Szerintetek?

2012. aug. 9. 13:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

mi a Mekibe voltunk, elővett egy otthoni díszdobozt én már láttam magam előtt hogy gyűrű.. elkezdte,hogy mekkora meglepetés lesz meg minden és akkor egy ezer éves gyűrűmet amit tőle kaptam az első karácsonyunkra..és valahova elkevertem ő meg megtalálta..én csak bőgtem a mekibe, mire "ugye nem gondoltad,hogy egy mekibe kérlek meg?"- dehogynem gondoltam mindegy volt nekem...:D

A kezem azóta se kérte meg de nemsokára összeházasodunk mert kisbabánk lesz, úgyhogy az eljegyzést mi kihagytuk:)-Jó is így egyébként azt mondta azt betudjuk annak...

2012. aug. 9. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!