Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek gyanús lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyanús lehet?

Figyelt kérdés

Feleségem az elmúlt pár hétben miután hazajön ne sokkal később kikapcsolja a céges telefonját. Semmi gyanúsat nem vettem észre a viselkedésén, és elvileg a PIN kódot is megmondta többször, tehát simán hozzáférhetnék...sőt!

Mégis, azelőtt ilyen nem volt.

Szerintetek?

2014. márc. 25. 09:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akarja, hogy zavarják a munkával a szabadidejében.....
2014. márc. 25. 10:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerinted ez miért gyanús?az lenne gyanús ha folyton lesné,vagy úgy őrizné mintha kincs lenne.Persze ez is abban az esetben ha azelőtt nem volt ilyen.
2014. márc. 25. 10:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a férjével(veled) szeretné tölteni az időt, zavartalanul és ezért kapcsolja ki a telefont! Lehet,hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak a hívások ami már zavarta!
2014. márc. 25. 10:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm is kapott céges telefont a m.helyén (tesco)

Éjjel 2kor is hivogatták,hogy ők mennének vásárolni, és hogy az x termék akciós e még, illetve hány darab van belőle stb.

Lehet, hogy párodat is "zaklatják" munkaügyben, és ezért kapcsolja ki. Sok embertől hallottam már ezt.

2014. márc. 25. 10:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, erre tippelek én is. Viszont azelőtt ez pont fordítva volt. Úgy értem lazán le volt dobva bekapcsolva valahol a lakásban.
2014. márc. 25. 10:10
 6/16 anonim ***** válasza:

De mire gyanakodsz? Új mobilt akar? Elege van a főnökéből?

Vagy mi?

2014. márc. 25. 10:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Hogy azért kapcsolja ki, nehogy írjon vagy hívja valaki....akit titkol...esetleg.
2014. márc. 25. 10:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha ez az egy gyanús jel, akkor nem gyanús. De ha jobban ad magára, reggel többet készülődik, kifesti magát, hirtelen el kezd tornázni, indokolatlan jókedve van, dudorászik, új fajta zenéket kezd hallgatni, az már gyanús.
2014. márc. 25. 10:19
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha magamból indulok ki, akkor azt mondom, elege van a munkahelyéből.

Ha nincs ügyeletben, akkor ne hívják munkaidő után.

Csak van, aki ezt nem veszi figyelembe.

De én is úgy vagyok vele, hogy a főnököm semmibe vesz, nem értékeli a munkámat, soha egy köszönöm, soha semmi jutalom, csak a s***nyalóinak, bezzeg amikor többen elmentek nyugdíjba, új embert nem vett fel, de a munkájukat rám bírta sózni egy fillér fizetésemelés nélkül.

Na ezért úgy állok hozzá, hogy elvégzem a dolgom, de ahogy egy volt kolléganőm mondta, "15.00-kor kiesik a toll a kezemből".

Nem vagyok megfizetve azért, hogy a szabadidőmet is munkának szenteljem.

A feleséged is járhat hasonló cipőben, egy csomó bunkó nem fogja fel, hogy munkaidő után az ember szeretne kikapcsolni, a családjával lenni, szórakozni, nem pedig a benti dolgokon rágódni.

Van, akitől elvárható, hogy este meg hétvégén is elérhető legyen, nekem is van ilyen kollégám, de 3x annyit keres, mint én.

Ha egyébként nem volt gyanús a viselkedése, akkor ne beszéd be magadnak, hogy van vkije!

2014. márc. 25. 10:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Változást nem látok rajta. Úgy értem jó a kedve alapból, mert sok közös dolgon dolgozunk a jövőre nézve. Nem jár később haza, stb.
2014. márc. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!