Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyanús lehet?
Feleségem az elmúlt pár hétben miután hazajön ne sokkal később kikapcsolja a céges telefonját. Semmi gyanúsat nem vettem észre a viselkedésén, és elvileg a PIN kódot is megmondta többször, tehát simán hozzáférhetnék...sőt!
Mégis, azelőtt ilyen nem volt.
Szerintetek?
Barátnőm is kapott céges telefont a m.helyén (tesco)
Éjjel 2kor is hivogatták,hogy ők mennének vásárolni, és hogy az x termék akciós e még, illetve hány darab van belőle stb.
Lehet, hogy párodat is "zaklatják" munkaügyben, és ezért kapcsolja ki. Sok embertől hallottam már ezt.
De mire gyanakodsz? Új mobilt akar? Elege van a főnökéből?
Vagy mi?
Ha magamból indulok ki, akkor azt mondom, elege van a munkahelyéből.
Ha nincs ügyeletben, akkor ne hívják munkaidő után.
Csak van, aki ezt nem veszi figyelembe.
De én is úgy vagyok vele, hogy a főnököm semmibe vesz, nem értékeli a munkámat, soha egy köszönöm, soha semmi jutalom, csak a s***nyalóinak, bezzeg amikor többen elmentek nyugdíjba, új embert nem vett fel, de a munkájukat rám bírta sózni egy fillér fizetésemelés nélkül.
Na ezért úgy állok hozzá, hogy elvégzem a dolgom, de ahogy egy volt kolléganőm mondta, "15.00-kor kiesik a toll a kezemből".
Nem vagyok megfizetve azért, hogy a szabadidőmet is munkának szenteljem.
A feleséged is járhat hasonló cipőben, egy csomó bunkó nem fogja fel, hogy munkaidő után az ember szeretne kikapcsolni, a családjával lenni, szórakozni, nem pedig a benti dolgokon rágódni.
Van, akitől elvárható, hogy este meg hétvégén is elérhető legyen, nekem is van ilyen kollégám, de 3x annyit keres, mint én.
Ha egyébként nem volt gyanús a viselkedése, akkor ne beszéd be magadnak, hogy van vkije!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!