Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Házasságom megromlott, kihűlt, a szeretet semmivé lett.Férjem bevallotta, Ö sem szeret már,érzem is abból, ahogy hozzám viszonyul és bánik velem.Valószínűleg túl sokat bántottuk már egymást, és az utóbbi években csak a munkáról szólt és 17 év után úgy tűnik mindennek vége, hiába a két szép gyermekünk, a szerelem nem állta ki az idők próbáját! Nem látom a kiutat, nem tudom, érdemes-e egy kihűlt kapcsolatot fenntartani, vagy rúgjunk fel mindent és egy válással kisemmizve magunkat keressem a boldogságot más oldalán?Férjem egyébként talán nem rossz ember, dolgozik, nem kocsmázik, iszik- cigizik,épp csak nem tőrődik és nem is szeret már/ talán sose szeretett teljes szívből/.A válással egyébként nem volna hová mennünk, nekem és a gyerekeimnek, mert a házunkon hitel van még, és jelen helyzetben talán annyit ha kapnánk érte, hogy azt kifutná.Kérdezem, kívülállóként, hideg fejjel, ki mit csinálna a helyemben?Köszönöm, hogy elolvastad.37/N
2014. márc. 24. 08:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%
Megpróbálnám a nyitott házasságot.
2014. márc. 24. 08:30
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Rengeteg ismerősöm él nyitott házasságban, de szerintem nincs semmi buli benne.
2014. márc. 24. 08:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, de attól tartok, az nem tenne boldoggá,attól magasabb az igényszintem.Köszönöm, a választ,de nem így képzeltem el az életem soha.
2014. márc. 24. 08:42
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Nyitott házasság szerintem baromi undorító, főleg ahol gyerek van és látja,mert látni fogja nem hülye.

El kell adni a lakást abból törleszteni a maradék hitelt aztán külön külön albérletbe menni.

2014. márc. 24. 08:43
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg parterapia?
2014. márc. 24. 08:49
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

Én sem arra gondoltam,hogy így éld le az életed.De addig amíg feldolgozod,és elfogadod a dolgokat addig jó.Persze ez csak akkor üzemel,ha mint ember tudtok egymás mellett élni.

Mondjuk ha van elég pénzed albérletet fizetni,akkor viszont költözz,váljatok el,egyezzetek meg az anyagiakban,és jöhet az új élet.

2014. márc. 24. 08:49
 7/13 anonim ***** válasza:

2: "Rengeteg ismerősöm él nyitott házasságban, de szerintem nincs semmi buli benne."

Az a kérdés, hogy a sok ismerősöd szerint, akik benne élnek, jól működik-e. Valamiért ők ezt folytatják, más emberek más helyzetben.

Kérdező: ha csak a vágy hiányozna köztetek, akkor talán még lehetne folytatni a kapcsolatot tekintettel a gyerekekre, anyagiakra. De ha már szeretet (nem szerelem!), odafigyelés sincs, akkor tényleg csak kényszer-lakótársak vagytok.

2014. márc. 24. 09:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát, ez az, a hab a tortán,a pénz... a család bevételének döntő többsége a közös vállalkozásból jön..Szóval vagy lehúzok egy az egyben mindent a vécén, és felébredhetek a boldog üres semmiben,vagy várok még 30-40 évet ebben a langyos pocsolyában...
2014. márc. 24. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:

A közös vállalkozás miért ne működhetne attól, hogy ti elváltok és férfiként-nőként már nem tartoztok össze?

A vállalkozásban egymás munktársai, partnerei, tulajdonostársai vagytok- azért az egy egészen más szerepkör- intelligens emberek tudnak együtt tevékenyskedni a válás után is.

Ha ennyire állóvíz az egész kapcsolat, akkor azért én még tennék egy próbát (ha eddig nem) orvosolni, helyrehozni- vagy legalább azt feltérképezném, hogy a férjem egyáltalán motivált lenne-e a közös további életre.

Ha nem, tehát nem hajlandó változni, nem keres megoldást, akkor egyértelműen a válás felé kell venni az irányt, ha van egy kis remény, akkor esetleg külső szakember bevonásával továbbléphettek (mediátor pl.)

Az anyagiakat és az érzelmieket válasszátok ugyanúgy külön, mint a magánéletet és a vállalkozást- minden részt, minden témát hideg fejjel, higgadtan és egymás iránti tisztelettel beszéljétek át- csak így lehet arra esélyetek, hogy emberhez méltóan, normálisan váljatok el.

Én is épp ennyi idős vagyok, elvált.

Minden jót.

2014. márc. 24. 09:21
 10/13 anonim ***** válasza:
En nem tudnam eladni a hazat aminek ennyi even keresztul a hitelet fizettem. Probalj mas ferfiakkal ismerkedni a ferjedet ez mar ugysem erdekli. Ha megismersz valakit konnyebb dontest hozni mint igy.
2014. márc. 24. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!