Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Nyitott házasság szerintem baromi undorító, főleg ahol gyerek van és látja,mert látni fogja nem hülye.
El kell adni a lakást abból törleszteni a maradék hitelt aztán külön külön albérletbe menni.
Én sem arra gondoltam,hogy így éld le az életed.De addig amíg feldolgozod,és elfogadod a dolgokat addig jó.Persze ez csak akkor üzemel,ha mint ember tudtok egymás mellett élni.
Mondjuk ha van elég pénzed albérletet fizetni,akkor viszont költözz,váljatok el,egyezzetek meg az anyagiakban,és jöhet az új élet.
2: "Rengeteg ismerősöm él nyitott házasságban, de szerintem nincs semmi buli benne."
Az a kérdés, hogy a sok ismerősöd szerint, akik benne élnek, jól működik-e. Valamiért ők ezt folytatják, más emberek más helyzetben.
Kérdező: ha csak a vágy hiányozna köztetek, akkor talán még lehetne folytatni a kapcsolatot tekintettel a gyerekekre, anyagiakra. De ha már szeretet (nem szerelem!), odafigyelés sincs, akkor tényleg csak kényszer-lakótársak vagytok.
A közös vállalkozás miért ne működhetne attól, hogy ti elváltok és férfiként-nőként már nem tartoztok össze?
A vállalkozásban egymás munktársai, partnerei, tulajdonostársai vagytok- azért az egy egészen más szerepkör- intelligens emberek tudnak együtt tevékenyskedni a válás után is.
Ha ennyire állóvíz az egész kapcsolat, akkor azért én még tennék egy próbát (ha eddig nem) orvosolni, helyrehozni- vagy legalább azt feltérképezném, hogy a férjem egyáltalán motivált lenne-e a közös további életre.
Ha nem, tehát nem hajlandó változni, nem keres megoldást, akkor egyértelműen a válás felé kell venni az irányt, ha van egy kis remény, akkor esetleg külső szakember bevonásával továbbléphettek (mediátor pl.)
Az anyagiakat és az érzelmieket válasszátok ugyanúgy külön, mint a magánéletet és a vállalkozást- minden részt, minden témát hideg fejjel, higgadtan és egymás iránti tisztelettel beszéljétek át- csak így lehet arra esélyetek, hogy emberhez méltóan, normálisan váljatok el.
Én is épp ennyi idős vagyok, elvált.
Minden jót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!