Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznél akkor, ha a párod nem akarna veled összeházasodni, de te szeretnél esküvőt?
Nem mindegy hogy valaki esküvőt akar vagy házasságban élni. Én házasságot szerettem volna. Nem szaloncukor ruhás, milliós lagzis 200 fős esküvőt. Ilyet soha nem akartam, ha lett volna rá pénzünk, akkor se dogjuk ki a pénzt egy ilyen típusú esküvőre....
Nos a férjemmel hamar beszéltünk ilyen dolgokról. Egyébként ő hozta fel a témát. Én akartam házasságban élni, ő pedig úgy volt vele, hogy boldogan elveszi a nagy őt, de ha a nő nem házasságpárti, akkor az sem gond neki.
Nem volt bajom az együtt éléssel házasság előtt, de nem a végtelenségig. Illetve össze sem költöztem volna vele ha előtte meg sem kér, és nincs belátható időpont az esküvőre. Valamint házasságon kívül nem szültem volna gyereket.
Végül is 1 hónap után kérte meg a kezemet. 1 év után költöztünk össze, és fél évvel később házasodtunk össze. Összességében másfél év együttlét után. Kicsi esküvőnk volt, de nagyon hangulatos:) 100ezer ft alatt meg is úsztuk az egészet:D családdal barátokkal, ebéddel tortákkal. Én csak ennyit szerettem volna. Nekem a házasság volt a lényeg, nem az esküvő nagysága. 25 éves voltam akkor, a férjem 22.
Egyébként ha kiderült volna hogy nem akar házasodni, akkor szakítottam volna és nem ülök a seggemen évekig, és nem 6-7-8 x év után és gyerek után jutott volna eszembe hogy hahó, miért nem vett el. Nem vártam volna hogy megváltozzon értem. Kerestem volna olyat aki eléggé szeret ahhoz hogy elvegyen. Nem óhajtottam életem végéig élettárs lenni. N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!