Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit éreznél akkor, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznél akkor, ha a párod nem akarna veled összeházasodni, de te szeretnél esküvőt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 15:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%

10

Nem vagyok rosszindulatú, de én is az utóbbira gondoltam...

2014. márc. 22. 16:45
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem költöznék vele össze és főleg nem szülnék neki gyereket. Aki arra nem képes, hogy törvényesen is a feleségének vállaljon azzal nincs közös jövőm.
2014. márc. 22. 16:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Terveztük a babát, mert már nem vagyunk annyira fiatalok, hogy sokáig húzzuk a dolgot, meg már 9 éve együtt vagyunk.
2014. márc. 22. 18:38
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Akkor meg mit vársz. Elmondta te elfogadtad mert nem hagytad el miatta, gyereketek is van, akkor most fogad el döntésed következményét.
2014. márc. 22. 18:41
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

és milyen esküvőt szeretnél? Mert, ha van egy kicsi gyereketek, akkor azt kellene mérlegelni, hogy milyen esküvőt szeretnél. Mert ha nagy lagzit, sok vendéggel, puccos dekorációval, esküvői ruhával, akkor én is azt mondanám, hogy ilyet ne, hiszen ennek az árát a gyerekre is lehetne költeni. ugyanis egy lagzi nem kevés pénz.

Vagy arról van szó, hogy egy szerényebb esküvővel is megelégednél, mert valójában a házasságot akarod és nem a nagy felhajtás a fontos, de a párod még az egyszerű szerényebb esküvőt sem szeretné? Vagy elvenne, csak a lagzit tartja feleleges pénzkidobásnak egy kicsi gyerek mellett?

2014. márc. 22. 18:42
 16/21 anonim ***** válasza:
42%
Most lehet, hogy megbántalak, de szerintem neked leginkább az esküvői felhajtás hiányik, nem maga a tény, hogy házasok legyetek. Azt írtad, hogy azért szeretnéd az esküvőt, hogy akkor mindenki rád figyeljen és hogy készülődhess a napra, ebből feltételezem, hogy ez azt jelenti, hogy valódi lagzit, nagy ünnepséget szeretnél. 9 év együttélés és egy kisgyerek után tényleg az a legnagyobb vágyad, hogy királylányként körülrajongjanak a lagzin, mintha most kezdenétek a pároddal a közös életeteket?
2014. márc. 22. 18:48
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

neked úgy tűnik csak flanc és a magamutogatás miatt kell az esküvő.

ha a házasság lenne a fontos, akkor a két tanús verzióban talán a párod is belemenne.

ha semmiképp sem akar házasodni, akkor inkább tedd össze a két kezed hogy van egy szerető párod, közös gyereketek és normális színvonalon éltek.

2014. márc. 22. 18:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát én kb harminc embert hívnék meg családdal, barátokkal együtt. Neki van nagy rokonsága, és nem akarja hogy valaki megsértődjön ha nem hívja el őket.
2014. márc. 22. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

Nos, akkor érthető. Ha valóban az van, hogy nagy a párod rokonsága és valóban nem lehet az ő részétől is csak 30 személyt hívni, mert sértődés lenne, akkor megértem, hogy a párod nem akarja a pénzt erre költeni. Biztos van olyan, akit kötelességből kellene meghívnia rokoni alapon és csomó "felesleges" emberre nem szeretne pénzt kidobni. Én ezt megértem. Főleg, hogy ott a kislányotok és lehet, hogy a párod úgy gondolja, hogy inkább a lányotokra kellene a pénzt költeni. Esetleg ezt miért nem kérdezed meg tőle?

Ilyen esetben egy két tanús vagy max. szülők, testvérek felállású esküvő megoldás lehetne. Az nem nagy pénzkidobás és a lényeg, a házadsság akkor is létrejönne. Már ha te ki tudnál egyezni egy ilyen változattal.

2014. márc. 22. 19:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a két tanús változaton kívül minden más már veszett ügy, ezt hamarabb kellett volna tisztázni. Ha 9 éve sajnálja rá a pénzt, akkor most már, gyerekkel meg nyilván közös fészekkel a hátatok mögött végképp felesleges és bocsi a véleményemért, de vicces is. Népünnepély arról, hogy összekötitek az életeteket, mikor már majdnem egy évtized eltelt a kapcsolatotok kezdete óta, gyerek van, nyilván közös fészek is...hát..olyan szaga lenne a dolognak, hogy na végre sikerült kicsikarni tőle...Korábban sose beszéltetek arról, hogy neked ez fontos, még akkor is, ha nem lesz ott 120 rokon? Ha igen, akkor nem volt jelzés értékű, hogy annyira se becsül, hogy hivatalosan összekösse veled az életét, teljesítse a kívánságodat, csak mert xy megsértődne, ha nem hívnátok meg?
2014. márc. 23. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!