Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznél akkor, ha a párod nem akarna veled összeházasodni, de te szeretnél esküvőt?
10
Nem vagyok rosszindulatú, de én is az utóbbira gondoltam...
és milyen esküvőt szeretnél? Mert, ha van egy kicsi gyereketek, akkor azt kellene mérlegelni, hogy milyen esküvőt szeretnél. Mert ha nagy lagzit, sok vendéggel, puccos dekorációval, esküvői ruhával, akkor én is azt mondanám, hogy ilyet ne, hiszen ennek az árát a gyerekre is lehetne költeni. ugyanis egy lagzi nem kevés pénz.
Vagy arról van szó, hogy egy szerényebb esküvővel is megelégednél, mert valójában a házasságot akarod és nem a nagy felhajtás a fontos, de a párod még az egyszerű szerényebb esküvőt sem szeretné? Vagy elvenne, csak a lagzit tartja feleleges pénzkidobásnak egy kicsi gyerek mellett?
neked úgy tűnik csak flanc és a magamutogatás miatt kell az esküvő.
ha a házasság lenne a fontos, akkor a két tanús verzióban talán a párod is belemenne.
ha semmiképp sem akar házasodni, akkor inkább tedd össze a két kezed hogy van egy szerető párod, közös gyereketek és normális színvonalon éltek.
Nos, akkor érthető. Ha valóban az van, hogy nagy a párod rokonsága és valóban nem lehet az ő részétől is csak 30 személyt hívni, mert sértődés lenne, akkor megértem, hogy a párod nem akarja a pénzt erre költeni. Biztos van olyan, akit kötelességből kellene meghívnia rokoni alapon és csomó "felesleges" emberre nem szeretne pénzt kidobni. Én ezt megértem. Főleg, hogy ott a kislányotok és lehet, hogy a párod úgy gondolja, hogy inkább a lányotokra kellene a pénzt költeni. Esetleg ezt miért nem kérdezed meg tőle?
Ilyen esetben egy két tanús vagy max. szülők, testvérek felállású esküvő megoldás lehetne. Az nem nagy pénzkidobás és a lényeg, a házadsság akkor is létrejönne. Már ha te ki tudnál egyezni egy ilyen változattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!