Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szeretnék összeházasodni, de félek, hogy nem fogja tudni fizetni a hiteleit. Így érdemes összeházasodni vagy inkább maradjunk csak élettársak?
Figyelt kérdés
Több hitele is van. Most még nincs baj, de ha estleg bedől valamelyikkel (hol van munkáj, hol nincs), akkor az én fizetésemből is vonhatják vagy ráterhelhetik az ingatlanomra?2013. aug. 28. 18:11
2/22 anonim válasza:
Ha összeházasodtok, gondolom közös jövőt terveztek, ergo az ingatlan is közös lesz, nem? Így igazán beleszállhatsz te is.
3/22 anonim válasza:
A ház kéne, a hitel nem, mi? Szégyelld el magad!
4/22 anonim válasza:
Hol a jóban-rosszban?:DD Hát ekkora az a nagy cerelem?:DDD Ejnye:xD
5/22 anonim válasza:
Szereted a pénzt igaz? de csak ha te kapod:DD aha..értem én:xD
6/22 anonim válasza:
Ha közös jövőt terveztek akkor a bajban is mellette kell tartanod. Mert ha bedőlne a hitele akkor élettársként hagynád inkább éhen halni?
7/22 anonim válasza:
mondta a kérdező h a párjának lakáshitele, és abban a lakásban élnek?? egy szóval nem mondott ilyet, nem kell rögtön támadni.
8/22 anonim válasza:
Ha van lakásod házasság előtt az a te külön vagyonod így azzal nem felelsz az ő tartozásáért.
9/22 anonim válasza:
A házasság előtt szerzett vagyon és hitelek nem lesznek közösek soha. És ha ez nem volna elég, köthettek házassági szerződést, amiben bármilyen megállapodást tehettek. Ha nem házasodtok össze, akkor is, gondolom, az anyagiakról kell beszélni, hogy mit vállaltok közösen, stb.?
10/22 A kérdező kommentje:
Szeretem és közös jövőt tervezünk, de nem ész nélkül szeretném csinálni.
Nekem már van 2 gyermekem az előző házasságomból és egy közös babánk is van. A házat amiben élünk a nagyszüleimtől örököltem, én újítottam fel saját erőből, ami nem ment könnyen.
Ezek után azt hiszem érthető, hogy nem szeretnék minden elveszíteni azért, mert a párom téves döntéseket hozott évekkel ezelőtt.
Nem azt mondtam, hogy hagynám éhen halni, csak egyszerűen a fizetésemből nem jutna még arra is, hogy a hiteleit fizessem.
2013. aug. 28. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!