Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szeretnék összeházasodni, de félek, hogy nem fogja tudni fizetni a hiteleit. Így érdemes összeházasodni vagy inkább maradjunk csak élettársak?
Hát akkor amíg ennyire ingatag minden, ne házasodjatok össze. Nincs értelme, maximum a gyerek miatt, de ha ennyire nem érzed a biztos talajt magad alatt, akkor ne. Ha összeházasodtok, a jog nem fog téged megvédeni, sőt, ha a párodtól nem tudnak mit elszedni, akkor rád szállnak. Ilyen egyszerű.
Egyébként fura ez a "hol van munkája, hol nincs". Biztos ilyen emberrel akarsz élni életed végéig, pluszban attól félve, hogy mikor jön a végrehajtó?
"Egyébként fura ez a "hol van munkája, hol nincs". Biztos ilyen emberrel akarsz élni életed végéig, pluszban attól félve, hogy mikor jön a végrehajtó?"
Jókor írsz ilyeneket amikor már gyerek is van.
Ha bedőlnek a hitelei, akkor otthagyod, mert nem lesz elég a pénze a hitelekre és az eltartásotokra is?
Ha tényleg szereted, akkor kössetek házassági szerződést, és neked csak őt kell majd pluszba eltartanod, de az adósságot nem kell fizetned.
Igaz, egy házasságban minden jövedelem közös. Most is és akkor is, ha kevesebb a bejövő pénz.
"Jókor írsz ilyeneket amikor már gyerek is van."
Nem tehetek róla, hogy csak most tette fel ezt a kérdést.
Annyira nem jó a fizetésem, hogy 3 gyerek és 2 felnőtt szükségletein túl még havi 110000Ft hitelt is fizessek.
Nem, akkor sem tervezem elhagyni, ha bedől a hitelekkel, de a gyerekeket sem fogom az utcán élve nevelni, hogy a hűségemet és elkötelezettségemet bizonyítsam.
Folyamatosan keres munkát, de érettségivel nem túl sok helyre kell. Most tanfolyamokat csinál, hogy legalább valami szakmája legyen.
Eddig mi akadályozta abban, hogy tovább képezze magát?
Ne haragudj, de ez nekem nagyon meredek. 5 emberre egyedül te keresed a pénzt, párodnak csak érettségije és hitelei vannak. Szerinted ezek jó kilátások?
Kérdező!
Ha már három gyereketek van, és a párodnak nincs stabil munkája, akkor mire vette fel a hiteleket? Még a három gyerek előtt adósodott el? És most te a nő vagy, avagy a férfi? Nem áll össze nekem ez a kép.
Kérdező! Én is két gyerekes anyuka vagyok, és kicsit más szemszögből nézem a dolgokat, mint itt a legtöbben!
Én csak azt tudom elmondani, én mit tennék, de döntened neked kell. Én nem mennék hozzá, csak együtt élnénk. Akármekkora a szerelem, nem kockáztatnék semmit, hiszen itt már nem csak rólatok szól a dolog, hanem a gyerekekről is. Ami a te házad, te örökséged, SOHA ne legyen a kettőtök nevén. És igen, ha összeházasodtok, és elúszik a hiteleivel, mindent vihet a bank, minden ami az ő vagy a kettőtök nevén van, bármi ami mozdítható.
A válaszolókat meg nem értem, miért támadnak, gondolom a párja régebben vett fel mindenféle hitelt...azért akármekkora a szerelem, mindenért nem kell felelősséget vállalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!