Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne így összeházasodni?
Miért kéne ház meg gyerek a házassághoz? Tudtommal ezek nem feltételek.
Ha szeretitek egymást, együtt tervezitek a jövőt akkor házasodjatok. Gondolom te is dolgozol, télen sem haltok éhen, laktok továbbra is ott, ahol eddig.
Hány évesek vagyok? Mióta éltek együtt?
Ha nem éltek együtt, akkor tényleg ne házasodjatok össze.
A ház meg a gyerek... hát elvileg házasságot nem 1-2 évre köt az ember, ideális esetben van 40-60 évetek "produkálni" a gyereket meg a házat.
Nézzetek más munka után. Tudom ezt így könnyű mondani, de ha a párod télen munka nélkül van, te pedig a minimálbért kapod és ilyen jövőbeli terveitek vannak (saját lakás, család, esküvő stb) akkor ezek megvalósításához bizony pénz kell.
Mondjuk az a másik fele a dolognak, hogy én nem házasodnék úgy, hogy előtte nem éltünk együtt, nem tudjuk, hogy működünk együtt az életben hosszútávon, milyenek a szürke hétköznapok, hogy tudjuk együtt kezelni az anyagiakat stb. Teljesen más valakivel együtt élni, meg teljesen más randizgatni.
Úgyhogy szerintem a jelenlegi helyzetben nem érdemes. Ha rendeződik a munkahely akkor lehet tervezgetni a továbbiakat, de ilyen anyagi helyzetben nincs sok értelme.
Akkor ne járjon, te se keress jobb állást, ne is költözzetek össze, ne legyen se ház, se gyerek.
Csak azt nem értem, minek tetted fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!