Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne így összeházasodni?
Csak már nem régen van... Régen sok mindent máshogy csináltak az emberek igen, de azóta változott a világ.
Na mindegy ebbe ne menjünk bele, te tudod, csak nem értem akkor minek írsz ki kérdést amire választ, megoldást vársz.
Itt az emberek próbálnak neked tanácsot adni, te pedig azzal jössz, hogy mi volt régen meg, hogy a párod szereti a munkáját. Na bumm, akkor éljetek a régi elvek szerint, meg szeresse továbbra is a munkáját és 30 éven felüli "öregként" már eszébe se jusson megpróbálni más területeken próbálkozni a jobb anyagiak és a közös jövő reményében.
Tudod ez az élet nem arról szól, hogy ki mit szeret és mit nem...
De akkor tényleg mi a kérdés?
Két minimálbéresnek sehol a világon nincs saját lakása max ha örököl. A dolgokért tenni is kell,senkinek nem pottyan a feneke alá.
Milyen normális ötletre gondolsz?
Esküvőt, házat, gyereket akartok. Ehhez pénz kell. Pénzt keresni úgy lehet, hogy szereztek jobban fizető munkát és/vagy kitanultok egy új szakmát.
Viccelsz? Mi az, hogy egy jó ötletet se adtunk?
Most elárulom neked, hogy én mindig is gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, viszont tudtam, hogy egy ilyen szakmával nem fogok annyit keresni ami a jövőbeli terveim megvalósításához szükséges (saját lakás, család).
Elindultam egy másik vonalon, leérettségiztem egy közgazdasági szakközépiskolában és utána elvégeztem két szakmát (egy gazdasági és statisztikai ügyintézőt illetve egy banki szakügyintézőt). Még ezekkel is 5 hónap kellett mire találtam munkát.
Nem gyerekekkel foglalkozom, hanem adóügyekkel, elfogadható fizetést kapok a munkámért amiből kitudjuk fizetni a havi 50 000 ezret albérletre, és mellette még tudunk spórolni a saját lakásra is.
Erre szokták mondani, hogy valamit valamiért. Én feladtam az egyik álmomat azért, hogy egy másik, számomra fontosabb dolgot a jövőben megvalósíthassunk a párommal közösen.
* Jav:
Nem gyerekekkel foglalkozom, hanem adóügyekkel, elfogadható fizetést kapok a munkámért amiből kitudjuk fizetni a havi 50 ezret albérletre, és mellette még tudunk spórolni a saját lakásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!