Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek/férjek, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek/férjek, milyen gyakran igénylitek a szexet?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmmel beszélgetve döbbentett meg, mikor azt mondta, hogy havonta ha egyszer vannak együtt a férjével. Mi hetente kétszer, bár a férjem még ennél is többször szeretné. Elsősorban 30/40 éves, párkapcsolatban élő, kisgyerekesek válasza érdekelne. De persze minden választ köszönök!
2014. márc. 20. 18:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A magam részéről naponta, akár reggel és este is igénylem. A feleségem hetekig kibírná nélküle, és ez a gyerekek születése előtt is így volt. Ha nem nagyon fáradt, akkor heti minimum 2-3 alkalommal ráveszem a szexre. Élvezi, meg főleg szüksége van rá, hogy ne legyen HP, de este 10-kor, az összeesés határán nem ez az első gondolata. Ha látom, hogy fáradt, akkor én se nyúzom, de rólam azért majdnem minden nap gondoskodni szokott vagy így, vagy úgy.
2014. márc. 20. 20:38
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Az én ex-nejem kiválóan értett hozzá, hogy kinyírja a libidómat, mert neki a boldogító igen után szinte azonnal eltűnt, u.h. három havonta eggyel is sokat mondok. A mostani párommal 2 éve gyürjük egymást van, hogy reggel-este, két napnál többet még csak egyszer hagytunk ki, de akkor az ország két másik végében voltunk egy hétig. U.h. szerintem nem csak az egyén igényein múlik, de a partnerén is, én a huszas éveim elején sem voltam ennyire aktív mint most 41 évesen.
2014. márc. 20. 20:58
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Havi 2-3 alkalom hetvegente ha kipihentek vagyunk es nem kell utazni vagy csinalni semmit. Es csak 25/f vagyok. A parom gyakrabban szeretne, de nem sok kedvem van hozza. :P persze az elejen meg mas volt de mara mar uncsi kisse a dolog.
2014. márc. 20. 21:38
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

"milyen gyakran igénylitek a szexet?"

...hát attól függ, hogy kivel??

2014. márc. 20. 22:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, természetesen a pároddal :-)
2014. márc. 20. 23:13
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

40es par vagyunk gyerekekkel vallalkozassal.

Sokszor olyan faradtak vagyunk hogy kozben elalszunk.

2 naponta megy a dolog de mi hetvegen du ha gyerekek nincsenek otthon akkor tantrazunk ez bepotolja a hetet.

2014. márc. 21. 08:02
 17/18 anonim ***** válasza:

36 évesek vagyunk, 3 gyerek, 16 év házasság. Ha rajtam múlna akkor sajnos csak havonta egyszer lenne, sajnos a libidóm a béka segge alatt van. A férjem viszont mindig akarja. Ha egymás után van két nap akkor 3. nap már kétszer akarná. :P Tehát minél többet kap annál többet akar. Amúgy heti átlag az 2-3. Néha 4. De volt olyan hogy csak egyszer volt, de az ritka.

Ismerek én is olyan fiatal párokat, sőt akik nincsenek ilyen rég se együtt és hónapok telnek el mire együtt vannak.

2014. márc. 21. 13:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 39 vagyok, férjem 36, két ovis gyerekünk van, mindketten dolgozunk. Férjem 12 órázik, heti-1-2-szer éjszakás, szerintem fáradtság tekintetében ez is számít. Mi átlagban heti 2-szer vagyunk együtt, ha nyaralunk, szabin vagyunk, akkor naponta. Mindkettőnknek kb. egyforma igénye van rá.
2014. márc. 22. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!