Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/férjek, milyen gyakran igénylitek a szexet?
szerintem ez tök idétlen kérdés,
-mert ahány ember ,annyiféle az igény,
2es, idétlek kérdésre idétlen válasz jár :-)
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, csak nem tudom elképzelni, hogy egy 30as, 40es pasinak elég lenne a havi 1 alkalom.
igazándiból gyerek nincs.. általában heti 4szer vagyunk együtt, de persze van, hogy nem, mert nincs kőbe vésve
..sok mindentől függ..szerintem minden nap igényelném, de a testem nem (néha fontosabb, hogy kommunikációra szánjuk az időt, és kell a pihenés is)
Azt tudom, hogy ha 4 napig nem vagyunk együtt egy hisztis feszült pic_sa leszek..ez sajnos tény..mindenenk kiakadok, magamraveszek, akár azt is hogy a szembenülő nő csúnyán nézett a buszon ...persze magamban puffogok ilyen esetben..:D
.ez fáradtságtól független...tehát ha fizikailag fáradt is vagyok, akkor is igénylem, mert nekem a szeretkezés lelki kielégülés is
tehát gyanítom, hogy ha meglesz, a gyerek akkor sem fog változni, ha igen akkor sok feszült pillanat lesz..
28 évesek vagyunk
...azért az sem mellékes, hogy ki hány éves/évtizedes kapcsolatban, házasságban él.
De természetesen nem csak ez, hanem sok egyéb tényező is közrejátszik abban, hogy különböző élethelyzetekben ki, mikor, mennyire aktív szexuálisan.
38 vagyok, férjem 40, 16 éve vagyunk együtt. Nekem az a tapasztalatom, hogy ez abszolút egyénfüggõ és nem kor, együtt töltôtt idõ.
A kezdeti nagy lángolás után beállt heti 2 körülire és ez tart azóta. Terhesség, kisbaba, hullámvölgyek, újra egymásratalálások persze idõközönként, ilyn vagy olyan arányba befolyásoljám. De alap esetben heti kettõre beálltunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!