Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségek miért szeretnek mindenért hisztizni?
Valószínűleg a nagyobb dolgokkal elégedetlenkednek, de azt tűrik és mindig apróság miatt borul a bili.
Pl. a párom tehetséges de lusta kereshetne 50-100 eft-tal több pénzt, és akkor nekem sem kellene lemondani annyi dologról, a bili mindig apróságok miatt borul pl. miért szürcsöl, enm a
szerintem senki sem szere hisztizni...
viszont azon l kellene gondolkodni, hogy ami neked apróság, az a feleségednek nagy dolog..
"a semmi" általában a legnagyobb valami...
Nem tudom, egyetlen hisztis nőt ismerek, aki feleség is, de őt nem annyira jól, hogy tudjam, miért ilyen.
Az én családomban inkább a férfiak hisztisebbek. Minden apróságért begurulnak, csapkodnak, esetleg földhöz vágnak ezt-azt, a nők tovább tűrnek.
A férjem szerint én nála sokkal nyugodtabb, türelmesebb ember vagyok, azt mondja, csodálja ezt bennem, bár én azért annyira nem érzem magam nyugisnak, talán picit ritkábban engedek az indlatoknak.
Kisebb hisztiknek szerintem sok oka lehet: fáradtság, feszültség, elhúzódó problémák, hétköznapi, vagy nagyobb nehézségek, mikor olyan apróságokon is kiborulunk, amit normális helyzetben fel sem vennénk.
Ha valaki alapból hisztis annak is számtalan oka lehet, elképzelhető, hogy semmi oka nincs, ilyen az alapjelleme, vagy így nevelték gyerekkorában, vagy tényleg bármi.
Ha ezt meg szeretnéd érteni, ajánlom figyelmedbe és a feleséged figyelmébe is Mark Gungor videót és könyvét is.
Rá fogsz belőle jönni, hogy a nőknek nem létezik olyan, hogy SEMMI. Képtelenek ezt a szót értelmezni, nekik ilyen nem létezik, valaminek mindig lennie kell, ezt ő szépen, részletesen elmagyarázza.
""a semmi" általában a legnagyobb valami..."
Nekem akkor se nagy tragédia, hogyha hív, nem veszem fel mert fontos megbeszélésen vagyok, majd 5 perc múlva visszahívom. Ezen kiakadni például... Ha minden a legnagyobb rendben van, akkor is talál valamit amin kiakadhat vagy ő maga kreál egy problémát, amin szintúgy kiakadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!