Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségek miért szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségek miért szeretnek mindenért hisztizni?

Figyelt kérdés
Nemcsak az enyém, hanem az összes barátomé ilyen. Minden apróságon (vagy a semmin) képesek kiakadni.
2014. jan. 11. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ mit nevezünk hisztinek.

Volt egy barátom aki hisztis volt. Ha valami nem tetszett neki, csapkodott, hisztizett, bőgött. Elképesztő volt, rövidesen páros lábbal rúgtam ki. Sok ilyen nőt is ismerek.

A feleséged leül veled beszélgetni a problémákról? Vagy a fejedhez vágja durva hangnemben? Érzelmileg zsarol? Mert nem mindegy mit csinál.

Ha a normális problémamegbeszélést tartod hisztinek akkor veled és az érzelmi intelligenciáddal van a baj.

Ha pedig nem, ok nélkül csinálja a fesztivált, akkor adj neki ultimátumot, vagy abbahagyja vagy repül. Ezt csak így lehet. Nincs is fárasztóbb a hisztis embereknél.

2014. jan. 11. 15:45
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Azt kell megérteni, hogy a nőnek nincs olyan, hogy semmi, nem ismerik ezt a fogalmat.

Mit csinálsz drágám?

Semmit!

Ezt nem tudják értelmezni, máshogy működik az agyuk. A problémákat nem megoldani akarják, csak el akarják mondani, beszélniük kell róla, csak meg kell őket hallgatni. Te ha egy haverodnak elmondod a bajodat, azt várod, hogy segítsen, ezért mondtad el. A nő azért mondja el a baját, hogy az el legyen mondva, nem vár segítséget, konstruktív javaslatot, csak hallgasd meg.

2014. jan. 11. 15:49
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

A példádnál maradva.. ha visszahív semmi bajom...de én is kiakadok, ha nem...főleg, hogy " csak úgy " sosem hívom...

de az, hogy valaki mérges, kiakad, nem tetszését nyilvánítja ki, az még enm hisztizik..

a férfiak minden problémát felvető nőt hajlamosak hisztisnek, és hisztizésnek minősíteni...

2014. jan. 11. 15:55
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

Sziasztok!

A 4-es válaszolóval értek egyet. Én is egy "hisztis" feleség vagyok. A kapcsolatunk elején én voltam a királylány, most meg úgy érzem néha, hogy talán jobb is lenne neki, ha nem lennék, mert akkor lelkiismeret furdalás nélkül akkor és oda mehetne, ahová akar. De persze kell az is, hogy valaki megmossa a hátát, elé tegye a kaját, legyen kihez bújni este, meg hát "szeressél anya!" Csakhogy én nem az anyja vagyok, hanem a nője. Én vagyok a hisztis, mert meg mertem mondani, hogy ha még egyszer felhívja az exe, akkor megkeresem, és kap egy hatalmas sallert.

Lehet, hogy valóban én vagyok a rossz és hisztis feleség, de megnézném viszont azokat a nőket, akik azt mondják a férjüknek: "Ma melyik nadrágod készítsem ki drágám estére, mikor sörözni mész a haverokkal? Szerintem a tegnapi sörözős nacit már ne vedd fel, komosom!" Vagy, hogy: "Ha legközelebb hív az exed, hívd meg egy kávéra drágám, de szólj időben, hogy egy kis süteményt is tudjak sütni ha már meglátogat téged!" Vagy: "Drágám, szerinted a butikos csajnak jobbak a mellei, vagy a cukrászdásnak? De ugye, hogy a boltos csajnak milyen jó a segge? Szerintem is!"

Hát, nem tudom mit gondol némelyik pasi... Aztán, hogy hisztis a nő... fene a pofáját!

2014. jan. 11. 16:04
 15/19 anonim ***** válasza:
10%

Utolsó: Talán nem kéne olyan pasival lenni, aki az anyjának néz. Vajon ez ki hibája? A Jézuskáé? Te döntöttél így, tehát akkor te vagy hisztis. Az meg nem mentség, hogy "jaj hát de amúgy úgy szeretem és minden tökéletes".

És én például simán megnézném a pasimmal a többi nőt. Ahogy mondani szokták, hűséget fogadott, nem vakságot. Az ex pedig az ember élete része. Nem lehet csak úgy kitörölni. Ha csak barátok akarnak lenni, akkor teljesen elfogadható, hogy kommunikálnak. Ha meg akar csalni, akkor ahhoz nem kell semmilyen ex.

2014. jan. 11. 16:48
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
# 14-es szerintem nincs igazad. Miért baj, ha elmegy sörözni? Én is elmegyek a saját barátaimmal. Miért kéne a nadrágját kikészítenem? Ő nem tudja? Miért baj ha megnéz más nőket? Én magam szoktam felhívni a figyelmét rá, ha látok egy fullos nőt, és én is megforulok, ha látok egy jóseggű férfit. És ha van olyan exe akivel jóban van? Én is jóban vagyok egy exemmel, néhány havonta felkeressük egymást, hogy miújság a másikkal. Szerintem egyik sem ad okot hisztire...
2014. jan. 11. 17:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak minden problémamegoldásos megbeszélés hiszti. Persze a haveroddal mindent megbeszélsz, mi? Akkor miért nem házasodtál össze a haveroddal? Külföldön már elfogadják a melegházasságot. Ha meg nő kell, akkor keresel egy hivatásost és már nincs is hisztis feleség, aki tönkretegye az életed, meg a nagyszerű személyiségedet korlátozza.
2014. jan. 11. 19:05
 18/19 Bence_ ***** válasza:

Férfiak miért érzéketlenek,tapintatlanok,figyelmetlenek?

Azért hisztizik mert változást szeretne.

Megtanulta,hogy ez egy eszköz amivel elérhet dolgokat.

Értelmes ember megpróbálja elfogadni a párját. Kevesebb konfliktus, kevesebb hiszti.

2014. jan. 11. 23:50
 19/19 anonim ***** válasza:

A leírt példában én is kiakadnék amiért a férjem nem vette fel a telefont.

Megmondom miért: azért, mert mivel a férjem, szeretem, és aggódom érte. Ezért aztán ha nem veszi fel, megijedek, hogy mi történt, elütötte egy busz, megtámadták , leszúrták, agyonverték, bántották, és ilyenek....

Tehát én is mérges lennék amiért a férjem nem vette fel a telefont.

De, az sem mindegy hogy a nő a gondját baját milyen stílusba adja elő. Mert ha megbeszélés szintjén marad , az marhára nem hiszti.

Ha viszont ordítozik, csapkod, és ehhez hasonló teátrális jeleneteket rendez, na az hiszti!

Amúgy 14essel én sem értek egyet.

Egy férfi miért ne mehetne el a haverjaival ide oda?

Én is el szoktam járni. A férjemnek ezzel nincs semmi gondja.

Miért ne tarthatná tök baráti alapon az exével a kapcsolatot?

Amúgy én is tartom exemmel a kapcsolatot, és a férjemnek ezzel semmi baja.

Amit nekem szabad azt neki is...ha meg akarnám csalni , ha meg akarna csalni úgyis megtenném/megtenné, nem kell ahhoz ex. (de egyikünk se akar mást, nem ezért vagyunk együtt)

A baráti kapcsolatokat meg ne kelljen már feladni. Nem vagytok összenőve.

Fel kéne nőni egy kicsit.

27/N

2014. jan. 12. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!