Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felesegek.10 ev hazassaag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegek.10 ev hazassaag utan volt mar olyan erzesetek, hogy akkor "en most mar eletem vegeig mar CSAK a ferjemmel lehetek egyutt? " Milyen is lehet massal?

Figyelt kérdés
Es ha igen es a ferj szamara mondjuk ez sejtett, akkor mit csinaljon ebben az esetben a bolcs ferj?

2014. jan. 15. 08:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Több mint 20 év alatt nem jutott ilyen az eszembe.

Ha a feleségednek ilyen tényleg az eszébe jut, akkor van mit megbeszélnetek. Kezdetnek ezt javasolnám.

2014. jan. 15. 08:31
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Egy bölcs férj szemfüles, és már évekkel korábban észreveszi, ha egy mellette/vele élő nő magába fordul és nem hagyja, hogy idáig eljusson a probléma és nem ilyenkor kapálodzik.15 éve utáni kapcsolatok egyik alapja ez.
2014. jan. 15. 08:35
 3/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nekem 26 év után is CSAK az jut eszembe, hogy "milyen jó, hogy vele lehetek", az nem, hogy milyen lenne mással!

Ha nálatok ilyen érzések vannak, akkor azt kettesben kellene megbeszélni és közösen megoldást keresni.

2014. jan. 15. 08:36
 4/22 anonim ***** válasza:
62%

De sokszor!

Hogy nagyon fiatal vagyok meg es nekem mar csak O lesz ez hihetetlen...

2014. jan. 15. 08:37
 5/22 A kérdező kommentje:

Mar bocs, de megis mit tud a ferj ezen megbeszelni??? "Ne vagyakozzal mar! Hiszen nem helyes..."

Vagy mit tud kapalodzni? Mutassa meg, hogy kell meg mas noknek is?

2014. jan. 15. 08:38
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem, ne ilyeneket mondj neki, hogy ne vágyakozz. Ha azt látod, hogy a feleséged befordul, vagy már nem olyan mint régen, lapos, akkor próbáld kicsit felpezsdíteni. Bókolj neki, mondd hogy "te még mindig milyen szép vagy", hogy Szereted, kicsit a szexet is feldobhatod, csókold sokat, kényeztesd, helyezd magad háttérbe, ő legyen a központban. Vidd el valahova, vagy csak sétálni.
2014. jan. 15. 08:42
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Nekem eszembe jutott többször is.

Nehéz helyzet ez, én úgy gondolom, hogy ez természetes, hogy ilyen eszébe jut az embernek. Ott van a gond, ha nemcsak eszébe jut, hanem konkrétan vágyik rá, és keresi is a vágya tárgyát.

Szerintem ha rendben van a kapcsolat, normálisan meg tudnak mindent beszélni, jó szexuális életük van, akkor ez megmarad a gondolat szintjén és nem lesz belőle megcsalás. Ha az egyik fél elhanyagoltnak, alárendeltnek, kiszolgáltatottnak érzi magát a kapcsolatban, ott már sokkal nagyobb esélye lehet egy "hódítónak".

2014. jan. 15. 08:44
 8/22 anonim ***** válasza:
62%

udvarolj neki randiozzatok p[ezsgo vacsora tanc akar otthon is.

Virag ajandek sms fenykepek szerepjatekok.

Dobd be magad igy majd ugy erzi massal van es ujra felebred a vagy es a tuz benne.

2014. jan. 15. 09:28
 9/22 anonim ***** válasza:
73%

:-) nem volt ilyen.

Az oka, hogy amíg nem volt férjem éltem a lehetőségeimmel...

Akkor ribinek gondoltak, de nem érdekelt. Mert már mikor férjhez mentem tudtam, hogy ezekre nem vágyom, hiszen volt belőle bőven.

És amúgy is, inkább férj, gyerek nélkül élvezzem ezt, mint 3 gyerek és egy válás után kergüljek meg más f..zától!

Hidd el, egy bizonyos mennyiség után már magad is rájössz, hogy mindegyik kalanad egyforma.

Ès elkezded keresni azt az egyet, aki más!

2014. jan. 15. 09:29
 10/22 anonim ***** válasza:
73%
pontosan igy vagyok ezzel, ahogyan az utolso hozzászolo irta!!!
2014. jan. 15. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!