Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a kanbuli mégsem kanbuli volt?

Figyelt kérdés
Mondjuk a baráti házaspár női tagja "véletlenül" mégis odakeveredne.Még ti otthon vagytok a gyerekkel.
2014. jan. 11. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
És történt valami?
2014. jan. 11. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Pont hogy annak a női tagnak lehetett rossz a bulija, mert egy kanbuliba nem illik bele a nő. Mi is tartunk a barátaimmal kanbulikat, de van mindig egy-két eszement aki elhozza a barátnőjét, feleségét. Az este abból áll hogy a nő szótlanul ül, mert nem tudsz hozzászólni semmihez, női társasága pedig nincs.
2014. jan. 11. 15:08
 3/12 intrepid ***** válasza:
97%
Ne legyél már ostoba, gondolod, hogy a férj bedobná partiba a feleségét? Az történhetett, hogy a kanmuri miatt elküldte otthonról az asszonyt, ő gyanakodni kezdett, odaette a fene, és ha már ott volt, nem zavarták el.
2014. jan. 11. 15:08
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Miért mit csinálhatnék? Már elmúlt, abban a pillanatban a gyerek mellől biztos nem tudtam volna elmenni, úgyhogy lapoznék.

Amúgy simán el tudok képzelni egy olyan helyzetet, hogy mondjuk pasik elmennek inni egy helyre, az egyik pasinak a párja meg másokkal elmegy máshová, aztán beülnek valakinek az ötletére egy másik helyre, ami meg pont az a hely, ahol a pasik is vannak. És akkor már nyilván foglalkozik a pasival is.

Mivel pontos körülményt nem írtál, így ebből sokra nem lehet következtetni.

És nem is értem, hogy ha véletlenül keveredett oda, nem szánt szándékkal ment, úgy hogy téged meg átejtettek volna, hogy csak te maradj otthon, akkor most neked mi tulajdonképpen a problémád? Konkrétan a nővel van gondod, vagy azért, mert neked meg a gyerekkel kellett otthon lenni, te is szívesen kimozdultál volna, vagy mi?

2014. jan. 11. 15:10
 5/12 anonim ***** válasza:
11%

Mi az, hogy "véletlenül" mégis odakeveredett?

Ha a férjem előre tudott volna róla, akkor megkérdezném hogy miért hazudott és engem miért nem hívott el. De nem sodrófával a kezemben, hanem higgadtan. A hazugságot nem jól tűröm, szóval azért haragudnék rá.

2014. jan. 11. 15:14
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Hogyhogy véletlenül? Ha a férjem előre tudott volna róla, hogy nem kizárólag férfiak lesznek, hanem lesznek, akik viszik a párjukat, akkor biztos nem esne jól, hogy nem szólt, vagy hogy nem az igazat mondta, de ha nem tudott róla, akkor nem haragudnék.
2014. jan. 11. 15:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Tényleg kevés az infó. Az is lehet, hogy a nő szimplán csak egy hárpia és nem tudja elengedni a férje kezét, megy vele a budira is. Ez inkább az ő szégyenük, minthogy te érezd rosszul magad emiatt.

Ha szimplán csak leráz a párom, hogy kanbuli és nincs ott keresnivalóm, de közben még is lesz ott más nő és ő erről tudott, akkor kiakadnék, nagyon. Ellenben amíg nem ismerem a körülményeket, addig nem.

2014. jan. 11. 17:04
 8/12 anonim ***** válasza:
És ha ott volt, akkor mi van? Vagy végigment rajta az összes férfi, a férjeddel együtt?
2014. jan. 11. 19:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem érezném jól magam. Nem feltétlen azért, mert jaj, nő volt a kanbulin, hanem mert ennyi erővel nekem sem kellett volna egy jó program helyett otthon poshadnom ebben az esetben, esetleg lehetett volna találni a gyerekhez felvigyázót... mert nem hiszem, hogy egy házastárs véletlenül keveredik oda egy kanbulira. Ha meg igen, akkor elég papucs a férje, hogy nem mondja meg neki, hogy kimondottan pasis est van, ha nem mondta már el előtte. És ezt nőként mondom.
2014. jan. 11. 20:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan a párom haverja hazajött külföldről,és megbeszélték,hogy négyesben tartanak egy bulit.Azt mondták kanbuli lesz,csak négyen fiúk.Van egy házaspár aki régen jó viszonyban volt velünk,de ma már nem vagyunk túl jóban.Konkrétumokat nem mondok,de tipikusan az a típus aki a férje előtt is rámászik bárkire.Sajnos épp megláttam amikor mentek a presszóba és a csaj is velük volt.Felhívtam a párom és képes volt letagadni amit a saját szememmel láttam.Nem tudom,hogy tudott e róla előre a párom,hogy menni fog az a nő,de hazudott az biztos.
2014. jan. 11. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!