Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek és feleségek! Ti mikor veszitek le a gyűrűt, aki hordja is?
Figyelt kérdés
Pl. fürdéskor, éjszaka, stb.2013. nov. 11. 21:43
1/27 anonim válasza:
Itthon sosem hordom. Csak akkor húzom fel, ha elmegyek itthonról.
A férjem mindig hordja.
3/27 anonim válasza:
Akkor vettem le, amikor várandósság végén annyira feldagadt a kezem, hogy nem fért fel rá, azóta a nyakamban lóg láncon. Ha újra gyűrűképes lesz a kezem, visszaveszem. A férjem sem veszi le soha. Én sem tettem. Amikor koszosabb dolgokat csináltam, takarítás közben egyes alkalmakkor, akkor levettem, de ahogy készen voltam, visszaraktam. Párom sosem veszi le, éjjel-nappal rajta van. A munkája irodai, így nem kell aggódnia az épségéért sem. Fürdéskor és éjszaka is rajtunk van.
4/27 anonim válasza:
Én leveszem, amikor tésztát gyúrok vagy vegyszert használok (utálom a gumikesztyűt, eleget hordom munka közben).
5/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 11. 21:56
6/27 anonim válasza:
Éjszakára leveszem. Amúgy hiányérzetem van, ha nincs rajtam, de elaludni egyszerűen nem jó benne, olyankor "zavar", hogy van rajtam gyűrű.
7/27 anonim válasza:
Szülés előtt vettem le mindkétszer. Aztán pár hét múlva visszavettem.
8/27 anonim válasza:
Éjjel-nappal rajtam van, nem veszem le se éjszakára, se fürdéskor.
23N
9/27 anonim válasza:
Ritkán, ha vegyszerekkel takarítok.(a kesztyűt hanyagolom..tudom...tudom...nem jó dolog..)
Amíg menyasszony voltam mosogatáskorés hajmosáskor is levettem, mert arra az ujjamra lazább... Ha sütihez tésztát gyúrok is leveszem...de pl pont ma elfelejtettem..
A férjem amint hazaér leteszi, amúgy hordja, ha csak a boltba is leszalad.
Nem vezsi fel kerti munkához, és görkorihoz sem a baleset veszély miatt.
Plusz kézmosáskor beteszi a zsebébe..megtörli a kezét, és visszaveszi...mert utálja ha vizes lesz alatta a bőre
10/27 anonim válasza:
Én (feleség) sosem veszem le, csak ha sütit sütök és tésztát kell gyúrni. A férjem a munkája miatt (gyógyszergyártás) nem viselhet semmiféle ékszert bent a munkahelyen, náluk a nők még sminket sem tehetnek fel, de ahogy hazaér pénteken, az az első, hogy felveszi a gyűrűt és hétfő reggelig rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!