Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek és feleségek! Ti mikor veszitek le a gyűrűt, aki hordja is?
En a legtobb munkahelyen (ami nem irodai melo, hanem fizikai), kotelezoen levetetnem. Angliaban elek, itt azt tapasztaltam, h azokon a helyeken, ahol tilos ekszert viselni, a gyuru es a vallasi karkoto megengedett. Ez egy oltari baromsag. Ha a karikagyuru akad bele valamibe, ugyanugy leszakadhat az ember ujja, mint egy akarmilyen masik gyurutol. Egy leszakadt ujjat pedig sokkal nehezebb mukodokepesre visszavarrni, mint egy levagottat.
Ennyit az ubernagy tolerancia es a "health and safety" viszonyarol.
Scavenger
Itthon nem hordjuk. Csak ha kilépünk a bejárati ajtón:)
A múltkor pl a férjem panaszkodott is, mert mikor könyveket vettem át a futártól, elfelejtettem felvenni, és a srác (a férjem szerint) próbálkozott nálam. Pedig nem. Csak azt mondta, hogy szép szemeim vannak:D
27/N
Itthon tésztagyúráskor,vegyszeres takarításhoz,külső-belső festéshez,gletteléshez.(nem rég lett kész a ház,betonozáshoz sem hordtam és vakoláshoz sem)
Munkában rajtam lehet,rajtam is van(szállítással foglalkozok,pakoláskor sem zavar)
Férjem cefrével dolgozik,ő nem hordja,fekete a keze sokszor,úgy befogja.
Nekem mégcsak az eljegyzési van, de én éjszakára ált. leveszem magamról, és fürdéskor sem veszem fel. Ennek elég prózai oka van: amelyik gyűrű feljött az ujjamra, az egy nagyon picit bő, és félek, hogy alvás közben leesik, rosszabb esetben lenyelem. Fürdéskor meg azért, hogy ne érje túl sok víz, nyilván.
Van olyan nap is, amikor ahogy hazaérek, leveszem, ha vmiért zavar. Ezért a párom szerencsére nem haragszik, sőt ő valószínűleg magán az eljegyzéseit sem fogja hordani (max. magánál tartja), mert zavarják az ékszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!