Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek és feleségek! Ti mikor veszitek le a gyűrűt, aki hordja is?
Szia!
Én csak akkor veszem le, ha a konyhába ténykedek, pl téesztát/fasírtot gyúrok v vmit.
Férjem kb sose veszi le, ha vmit szerel pl akkor szokta az eljegyzési gyűrűt le venni, a jegygyűrűt nem nagyon(kb le se tudja venni, nagyon nehezen jönn le.)
üdv 23N
Én csak akkor veszem le, ha valami olyat csinálok ami ártana neki pl. tésztát gyúrok és beleragad, termálfürdőbe megyünk (termálvíz nem tesz jót semmilyen nemesfémnek), stb. Én egyébként is mindig 3-5 gyűrűvel az ujjamon éltem az életem éjjel-nappal, engem nem zavar semmiben szinte.
A férjem a munkájában nem hordhat semmilyen ékszert, így csak akkor veszi fel ha végzett.
Nekem most rá kellett nézni az ujjamra, hogy rajtam van-e, annyira megszoktam. :)
Terhességem utolsó hónapjában én is levettem, mert féltem, hogy később már nem fogom tudni :D ... aztán jó 3 hónapos volt a baba, mikor eszembe jutott, hogy visszategyem. :) Ezt leszámítva mindig rajtam van.
Párom fürdéshez, mosogatáshoz, hasonlókhoz mindig leveszi, de amúgy hordja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!