Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegek.10 ev hazassaag utan volt mar olyan erzesetek, hogy akkor "en most mar eletem vegeig mar CSAK a ferjemmel lehetek egyutt? " Milyen is lehet massal?
Őszintén sajnálom azt a feleséget/férjet, aki azon gondolkodik, hogy a házastársán kívül már nem lesz más?
:)
Én mindennap arra gondolok, hogy nincs szükségem senki másra, csak RÁ, aki az én életem társa, a férjem.
Milyen érdekes, hogy az emberek java úgy éli le az életét, hogy egy csomó dolgot nem próbált még ki.
Na és??
Én sem voltam még együtt pl.:
-négerrel,
-eszkimóval,
-lóval
stb...
és még sem hiányzik!!
"Milyen is lehet massal?"
Milyen lehet leugrani a 10.-ről? Az miért nem hiányzik?!
Kedves Kérdező!
Van mit megbeszéljetek, mégpedig azt, hogy jutott a feleséged idáig gondolatban. Ha annyira szuper férj, és szerető vagy valószínűleg eszébe sem jutna ilyesmi. Valószínűleg. Nem tudhatom, és igen van megbeszélnivalótok, ha javítani akartok a helyzeten.
1-es voltam amúgy.
Dehogynem a szex tanulhato nem kell hozza egyetem. Keress kutass a neten olvass konyveket kerdezgesd ot mit szeretne.
Udvarolj neki meglatod megvaltozik minden.
"De nem vagyok jo szereto. Jo ferj vagyok, de csapnivalo szereto."
Bocs, de rossz szerető nincsen, csak egy saját magával törődő, önző, ellustult partnernő.
(Egy csak rád figyelő nő, biztosan ki tudná hozni belőled is a "szexistent".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!