Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felesegek.10 ev hazassaag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegek.10 ev hazassaag utan volt mar olyan erzesetek, hogy akkor "en most mar eletem vegeig mar CSAK a ferjemmel lehetek egyutt? " Milyen is lehet massal?

Figyelt kérdés
Es ha igen es a ferj szamara mondjuk ez sejtett, akkor mit csinaljon ebben az esetben a bolcs ferj?

2014. jan. 15. 08:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Engem boldogsággal tölt el maga a tudat is, hogy a férjem előtt nem volt férfi az életemben...rajta kívül nincs más...és ha a sors is úgy akarja, akkor bizony nem is lesz... :) Mint minden kapcsolatban, nálunk is vannak hullámvölgyek...(10 éve vagyunk együtt) de az egymás iránt érzett szeretetünk/szerelmünk az soha nem múlik. Elégedett, boldog vagyok. Ugyan miért merülne fel bennem ilyen gondolat? Nem. Egyáltalán nem érdekel semmilyen szinten sem más férfi... 29/nő
2014. jan. 15. 10:49
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Őszintén sajnálom azt a feleséget/férjet, aki azon gondolkodik, hogy a házastársán kívül már nem lesz más?

:)

Én mindennap arra gondolok, hogy nincs szükségem senki másra, csak RÁ, aki az én életem társa, a férjem.

2014. jan. 15. 11:39
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Vegyél neki virágot., éreztesd, hogy fontos neked és hogy szereted. Menjetek el egy wellness hétvégére!
2014. jan. 15. 13:00
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

Milyen érdekes, hogy az emberek java úgy éli le az életét, hogy egy csomó dolgot nem próbált még ki.

Na és??

Én sem voltam még együtt pl.:

-négerrel,

-eszkimóval,

-lóval

stb...

és még sem hiányzik!!

"Milyen is lehet massal?"

Milyen lehet leugrani a 10.-ről? Az miért nem hiányzik?!

2014. jan. 15. 14:07
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

Van mit megbeszéljetek, mégpedig azt, hogy jutott a feleséged idáig gondolatban. Ha annyira szuper férj, és szerető vagy valószínűleg eszébe sem jutna ilyesmi. Valószínűleg. Nem tudhatom, és igen van megbeszélnivalótok, ha javítani akartok a helyzeten.

1-es voltam amúgy.

2014. jan. 15. 17:38
 16/22 A kérdező kommentje:
De nem vagyok jo szereto. Jo ferj vagyok, de csapnivalo szereto.
2014. jan. 16. 08:10
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Akkor ezen kellene dolgoznod...vagyis ha tudod/tudtad, hogy nem vagy jó, már régen változtatnod kellett volna!
2014. jan. 16. 08:27
 18/22 A kérdező kommentje:
De ezen nem lehet valtoztatni.
2014. jan. 16. 08:35
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Dehogynem a szex tanulhato nem kell hozza egyetem. Keress kutass a neten olvass konyveket kerdezgesd ot mit szeretne.

Udvarolj neki meglatod megvaltozik minden.

2014. jan. 16. 08:54
 20/22 anonim ***** válasza:
65%

"De nem vagyok jo szereto. Jo ferj vagyok, de csapnivalo szereto."

Bocs, de rossz szerető nincsen, csak egy saját magával törődő, önző, ellustult partnernő.

(Egy csak rád figyelő nő, biztosan ki tudná hozni belőled is a "szexistent".)

2014. jan. 16. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!